Автор: elwis777
Дата: 17-11-21 22:33
Автор: georgioiv
Дата: 17-11-21 07:44
Относно редактирането на първия пост и лесното вкарване на снимки в поста, питаме админа вече двайсет (20) години и отговор още няма, така че, не го мисли :)
По темата:
1. ако Сигмата я закачаш на 7200 през телеконвертора, то няма причина да не можеш да закачиш и Никонския обектив. Сега, дали всичко ше отчита правилно и дали ще фокусира - това са никонски неволи, обективите им са ту с мотори, ту без, ту с отверки, ту с клещи вътре... :)
2. това е по-неразбрания въпрос, но аз го разбирам така - искаш да си зумваш от копче на апарата, както на сапунерките, вместо да въртиш разни гевреци по обектива - това зависи предимно от обектива и аз сериозниобективи с такава функция не съм виждал. Виждал съм китови обективи, които имат копче за зум на обектива, вместо врътка.. А колкото до "както я има в Канон" - имал съм няколко различни канонски дслр, както и сега имам две дслр камери на Канон, но никога не съм виждал управление на зум от тялото. Това което си видял или е някой тлъст сапунер или новите им безогледалки имат шукарии за които не знам, защото при безогледалките съм при Сони
1.Сигурно не правилно съм опитал да го навивам и от страх да не я счупя нещо и исках да Ви питам!
2.Да имам и сапунерка канон SX70HS,но въпросът ми беше за канон 600д и обектив Canon 70-300mm USM което имах преди време не помня много добре но мие останало такова впечатление че имаше дигитален зуум.
Публикацията е редактирана (17-11-21 22:51)
|
|