Автор: hotsnail
Дата: 10-09-20 20:16
Ако е Самсунг Note 20 Ultra или S20 Ultra.....Струва горе долу същите пари ама е доста по-евтин като изработка.....ако увеличението не е важно и по-евтините самсунги имат сносни камери. Научиха се последната година от зор.....
Сериозно Самсунг излязоха от фотобизнеса, щото няма кинти.
Сони ако ще е А6400 или А6100 гледайте. дори може би А7м3 не е лоша идея. Ако ще снимате по-отговорни видео задачи А6600 е по-скоро модела за Вас.
А6300 е готин. Аз имам такъв. Старичък модел е и освен ако цената не е много изгодна не е добра оферта. А6300 спрямо А6400 има осезаемо по-слаби алгоритми за авто фокус, по-бързо хаби батерията, липсват някои настройки, загрява при 4к видезапис...Иначе качеството на снимките е сходно.
А6100 е същия като А6400 до колкото знам, минус някои от видео функциите, които трябват за професионално видео заснемане. Май не е голяма болка за любителско ползване, освен ако видеото не е приоритет
Има и много евтиния А6000, който е доста по-стар и с по-малко функции, но все пак е хубав апарат и за по-малко пари....там качеството на снимките е малко по-ниско от А6300. Не е болка за умиране. 3 или 4години снимах с тая камера и ми беше любима, защото е супер евтина и супер добре измислена.
Публикацията е редактирана (10-09-20 21:02)
|
|