Автор: lamerko
Дата: 11-02-20 18:15
VSV: едва ли има някой, който поне малко да следи техническото развитие да не е наясно какво се случва в десктоп и сървърния клас при процесорите, които ти намеси ни в клин и ръкав. Но в случая това никого не касае, понеже се търси евтино мобилно решение. В новия пост отново залиташ в нелепости - 8K видео и тежкa 3D анимация... пак да напомня - евтина мобилна платформа, за НАЧАЛНА НЕПРОФЕСИОНАЛНА обработка И да, даде предложения с 3500U, но не искам да ти убивам детските мечти - този процесор не е някаква манна небесна.
Наблягаш на процесора (твърде фенски), но забравяш, че една платформа не е просто технически данни. За съжаление ниските серии мобилни компютри са пълна скръб от към сглобка и охлаждане... затова и предложих висок клас машини, макар и втора употреба, като наблягам на три основни неща (моя философия) - добро охлаждане, добра сглобка и в служая - добър екран. В края на краищата за медийно съдържание става на въпрос. Това че на Карбона ще се чака 5-10 мин повече при експорта - не мисля, че в случая е какъвто и да било фактор. Разбира се воторо ми предложение е много както от към трите споменати фактора, така и към техническите данни. Като цяло си е доста сериозна работна станция, а дали може да се намери по-евтино - това не коментирам. Не съм дистрибутор на техника (от години), нито имам някакви специални отношение с въпросните магазини. Всъщност съм редовен клиент на Ардеса, но това е друг въпрос :)
|
|