Автор: petervassilev
Дата: 16-02-22 01:19
Много ми хареса. С удоволствие гледах няколко пъти не само това видео, но и останалите 5 неща.
Но си изключвах звука. Знам че е субективно, но точно тази музика ме разсейва от хубавите картини. Не мога да възприема комбинацията от естествена красота и синтетична музика (като в електронна игра ). Забелязал съм, че използването на релаксираща синтетична музика като фон за подобни неща се е превърнало в някакъв стандарт, но за подобни красиви картини може да се използват напр. естествени звуци от реките, вълните, водопадите, животните, вулканите, дори вятъра и тишината при ледените пейзажи. Такива звуци биха допълвали по-естествено картините.
Дори и ако се използва някаква минималистична релаксираща музика (какъвто изглежда е стандартът), според мен по-подходящи са неелектронни инструменти и гласове (като напр. Арво Перт, ако авторски права позволяват - вече имаше такава дискусия).
Дронът също се е представил отлично за такива екстремни условия - студ и 15 м/сек! Резултатът наистина е впечатляващ.
|
|