Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SDXC карта от Megamag.bg?
Автор: IShoot4Fun   
Дата:   24-11-17 18:17

[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: SDXC карта от Megamag.bg?
Автор: IShoot4Fun   
Дата:   24-11-17 18:17

Здравейте. Интересувам се от тази карта. Някакви мнения за Megamag.bg? Има ли вероятност картата да е менте? В Павилиона и Синтезиса същата карта е с 30 лв по-скъпа.

Автор: Argo   
Дата:   24-11-17 20:04

Прочети каква е информацията за фирмата в раздела ЗА НАС и ще си отговориш

Автор: e-mil   
Дата:   24-11-17 21:34

Вчера я гледах в английския Амазон за същите пари (продавана от Амазон), така че цената не е ориентировка. Тази в Мегамаг може да е менте, но може и да е сив внос, затова да е по-евтина от фотографските магазини.
Примерно в mallbg.com също е по-евтина - 96 лв, а оттам съм пазарувал няколко пъти и не съм имал проблеми. Което, разбира се също не изключва да е сив внос.

Автор: nsirakov   
Дата:   24-11-17 21:35

Всъщност имат доста инфо за тях...

2. ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА

2.1. Мегамаг България ЕООД е дружество със седалище и адрес на управление в България, гр. Свищов, ул. Патриарх Евмий 68, с адрес за кореспонденция България, гр. Свищов, ул. Димитър Ценов 3 и ИН по ДДС BG203849427.

2.2. Мегамаг България ЕООД администрира електронния магазин MegaMag, под формата на сайта MegaMag.BG.

2.3. Можете да се свържете с MegaMag на посочения адрес в 2.1, на телефон +359 878 677 367 и/или на електронен адрес: office@MegaMag.BG.

2.4. Продавач в електронния магазин MegaMag може да е всяко лице, което предлага стоки или услуги на трети лица с търговска цел и има сключен съответен договор за това с Мегамаг България ЕООД.

Дата:   24-11-17 22:22

Ники, това, че не са си направили труда да попълнят инфото в раздела "ЗА НАС" е достатъчно да ги сложа в графа несериозна фирма, никакъв шанс да им разглеждам сайта, камо ли да поръчам.

Автор: victory13   
Дата:   25-11-17 17:48

mall-a са пичове... аз си ходя да ги видя лично, като купувам [smilie5] ... даже телевизори съм взимал от там [smilie7]

Дата:   25-11-17 17:50

Автор: victory13
Дата: 25-11-17 17:48

mall-a са пичове... аз си ходя да ги видя лично, като купувам [smilie5] ... даже телевизори съм взимал от там [smilie7]

Къде го видя тоз MALL?

Автор: victory13   
Дата:   25-11-17 18:48

mallbg.com ...

Автор: k7   
Дата:   25-11-17 18:52

Пича пита за megamag.bg ;)

Автор: bg2014   
Дата:   25-11-17 19:09

Няма как да разбереш ДАЛИ е менте, просто защото няма как да разбереш и по-скъпата с 30 лв дали е истинска.
И какво значи истинска?
Ако знаеш как да пробваш - снимаш и пробваш.
И при четене трябва да видиш дали отговаря свободната памет на описанието.
Ползвам такива карти и никога не съм си задавал въпрос дали са менте. Една ми е давала фира, но вероятно заради ЗАУ, а не за друго. Картите са перфектни и си вършат прекрасно работата със скорост, която е описана (поне при мен). За експеримент си вземи и от двете за да си спокоен и сигурен. Така и така само с една карта никой не минава.
Дори с оригинални стават инциденти. Дори с оригинални се затрудняваш ТОЧНО в напрегнатия момент и т.н.
Всичко е въпрос на късмет в България.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »