Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ при избор на монитор
Автор: EddieNLX   
Дата:   06-09-17 11:31

Колеги колебая се за следните модели монитори:
HP Compaq ZR2440w
HP Z24i
DELL U2412M
Искам да е с LED подсветк за това сум се спрял на тези модели. Имам възмобност да го взема refurbished. Ще съм благодарен ако споделите мнения и съвети.
Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ при избор на монитор
Автор: nsirakov   
Дата:   06-09-17 11:48

от доста години съм с ДЕЛ-а и съм доволен.... другите не съм ги пробвал

Автор: asuan   
Дата:   06-09-17 13:40

От 4 години съм с HP Z24i напълно доволен. .. останалите не съм ги пробвал

Автор: Pavlov   
Дата:   06-09-17 14:39

Още един глас за HP Z24i, вече повече от 3 години съм с него.

Автор: lord_kik   
Дата:   06-09-17 15:55

Монитора се ползва дълго време,така че гледай да е нов с гаранция,а според мен гледай да е поне 2560/1440 все пак съвременните апарати са с повечко пиксели,а 1920/1080 или 1200 са си чисто 2мп. А за подсветката хубаво е да е диоди,но ако имаш претенции за цветове там нещата отиват на скъпо,а с диоди какъвто и монитор да вземеш в този ценови клас те панелите идват от няколко места,а дали ще пише Дел или ВюСоник въпрос на личен избор.Аз лично смених Nec PA241W Spectra View с лампи , страхотни цветове и много яркост 400кандела измерен с x-rite за диоди с не толкова много яркост и само sRGB,но спечелих резолюция.Извода е че когато бюджета е ограничен правиш компромиси.

Автор: PhotoBo   
Дата:   06-09-17 16:07

Аз съм с Dell U2415, взех го на база много четене за 2412, който все още е един от мега добрите монитори за обрботка. За моя да кажа, че съм щастлив от ползвнето му повече от година! Моя съвет е който и да вземеш - да е НОВ! Тия монитори се ползват по предназначение обикновенно и може да се окаже, че има повече работни часа отколкото теб самия [smilie3] Успех![smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »