Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Аре сбогом хора
Автор: марвес.   
Дата:   25-11-16 21:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 Re: Аре сбогом хора
Автор: kvakioh   
Дата:   25-11-16 22:00

Жалко...Ще има други места, има ги всъщност.
Автор: rtopalov1   
Дата:   25-11-16 22:24

мисля ,че не е редно така да си отива човек от ФФ, само защото няма admin непрекъснато или той не чете темите... Сутринта нямаше кой и снимката на 1-ва да подмени.
Дата:   25-11-16 22:33

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: rtopalov1   
Дата:   25-11-16 22:44

Подкрепям те напълно! Сигурно щях да постъпя по същия начин. Жалко е, че всички сме тук, заради любовта кьм фотографията и в същото време се случват такива неща.
Автор: chrisnoch   
Дата:   26-11-16 00:01

За мен поредното изтриване на профила е също толкова необяснимо, колкото и всички предишни! Още по-необяснимо е мълчанието на администратора. Какво става тук???
Автор: MikeDimit   
Дата:   26-11-16 00:14

"Няма профил, няма проблем" Другашвили
Все пак тук е публично място и без обяснение от една от страните е странно.
Като едно време...
Автор: luboar   
Дата:   26-11-16 06:46

Общочовешките качества на МарВес няма да коментирам. Познаваме го.
От друга страна, нека не демонизираме админ. Едва ли така, от скука, ще започне да деактивира профили.
Добре е в такива случаи да има поне няколко часово предупреждение, за да може потребителят да финализира нещо започнато в кореспонденцията си.
Автор: Hery   
Дата:   26-11-16 07:10

MikeDimit написа:

> "Няма профил, няма проблем"
> Другашвили
> Все пак тук е публично място и без
> обяснение от една от страните е
> странно.
> Като едно време...

И сега е така

Колко много хора, на високи постове, разбраха, че са уволнени....по телевизията.

Автор: Lycan   
Дата:   26-11-16 07:43

Правния термин е "опраскеане"
Автор: icikonti   
Дата:   26-11-16 08:15

" luboar
Дата: 26-11-16 06:46

Общочовешките качества на МарВес няма да коментирам. Познаваме го. "
Звучи като пролетарска реторика.....[smilie18]
Автор: reincarnation   
Дата:   26-11-16 08:21

Странно е... дори и в средните векове, където е доминирала Светата Инквизиция - обречения или обсебения от дявола е имал право на защита, колкото и безнадеждна да е била тази защита. А тук, такова право няма - особено за човек известен с щедрост и благородство в отношенията си с другите, какъвто е Марвес. Най-малкото му право е да бъде информиран за решението на екзекуторите, което следва да бъде мотивирано, а не плод на спорадична (бих казал-нездрава) дискреция.

Автор: bg2014   
Дата:   26-11-16 09:31

Не, че знам нещо или познавам някой. Просто трябва да се разбере едно - "старите кучета" владеят положението и регистрациите тук. ТЕ определят и отнемането на регистрация.
ТЕ са направили този форум и ТЕ определят правилата.
Сега, мисля си, че всеки дим си има огън. (от поговорката "Там където има дим, има и огън.) Единия си знае какво е надробил, другия си знае защо го "анулира". Ние не знаем истината, но ни се налага да коментираме дадена тема. Това няма да помогне нито на едната, нито на другата страна. За да има промяна към добро трябва да има хора с интелект и желание към това добро. Темите демонстрират, че подобно желание няма. Старите и профитата се изживяват като "Богове", новите и любителите не стоят мирно.....и това е резултата.
Много стойностни хора напуснаха този форум обидени (без да ги гонят).
Вероятно има нужда от някаква промяна за да не се случва това.
Автор: aceontheriver   
Дата:   26-11-16 09:54

Аз нямам идея защо махат теб, а хората които обиждат пускат безмислени теми и наводняват темите ги държат и поощряват като не ги банват.Знам те още от алфафорума и нищо лошо не мога да кажа за теб и не разбирам защо админите мълчат. Този форум взе да става повече "препоръчайте кафе машина за офиса" вместо да е "сравнение между 2 обектива". Уж има свобода на изказване ама май само за някои хора, а другите ги затварят без причина и обяснение
Автор: steeens   
Дата:   26-11-16 11:40

марвес. написа:

> След като
>
> бях изтрит от администратора
> за пореден път и отговор не
> последва от никого, не желая
> повече да съм част от ФФ.
> Жалко, че трябваше страничен
> участник дружелюбно да ми обясни,
> по телефонен разговор, в какво се
> корени проблемът.
>
> Публично се извинявам за двете
> неосъществени договорени сделки
> из базара, в следствие на изтрития
> ми профил заедно с всички
> кореспонденции.
>
> Поздравчета [shtrak]

Няма ли все пак да напишеш, какъв е бил проблема?
Автор: sherbit   
Дата:   26-11-16 11:45

Сбогом и край, какви сатия драми :)
Дата:   26-11-16 11:56

Автор: steeens   
Дата:   26-11-16 12:05

Ами щом става дума за базара, вероятно си нарушил точка 3 от правилата. Съжалявам за случката все пак.
Дата:   26-11-16 12:34

първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.