Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Изчезнал турист около вр. Ботев
Автор: promis   
Дата:   31-10-16 11:32

Здравейте,

Сигурно сте чули за изчезналия преди 4 дни Мирослав в Стара планина, тръгнал от х. Тъжа към вр. Ботев с велосипед. Преди минути с мен се свърза негов приятел с въпрос дали знам фирми или хора, които могат да осигурят дрон с камера и реших да пиша тук, може някой да помогне. Всякаква информация ще е от полза.

Телефон за връзка с приятеля на туриста 0893341246 - Тодор.
Или тук пишете, аз ще му препредавам.

Re: Изчезнал турист около вр. Ботев
Автор: asahi   
Дата:   31-10-16 11:36

При този вятър едва ли дронът ще е полезен.
Автор: Nikolas666   
Дата:   31-10-16 11:45

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: sherbit   
Дата:   31-10-16 11:46

Дано е нещо нелепо, както предния случай с едни хлапета.
Автор: BXMarkov   
Дата:   31-10-16 11:59

Четири дни не е малко време, дано поне е добре облечено и обуто момчето...много късмет му желая!!!
Автор: мара   
Дата:   31-10-16 12:32

Има ураганен вятър, което пречи и на хеликоптера, ина кучетата, камо ли на дрона. Но допускам, че все пак някой с дрон вече седи на нисък старт. Доста групи вече има май на място. Доколкото разбрах, не били пуснати някви пичове с високопроходима техника. Надявам се да е основателно.
Автор: steeens   
Дата:   31-10-16 12:52

Тия 4 дни ми се виждат много в това време...дано да греша.[smilie2]
Автор: asahi   
Дата:   31-10-16 13:02

Военнослужещи и хеликоптер се включват в издирването на изчезналия преди 5 дни в Стара планина 34-годишен Мирослав Късовски.
Началникът на отбраната генерал Константин Попов заминава днес за Карлово, където се сформира кризисен щаб за търсенето на изчезналия в Стара планина 34-годишен Мирослав Късовски. Поради необходимост от съдействие на армията, министърът на отбраната Николай Ненчев разпореди в дейностите по издирването да се включат до 300 военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада и вертолет от 24-та авиобаза – Крумово.

С велосипед в планината могат да ти се случат повече неприятности, отколкото пеш.
Дата:   31-10-16 13:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: sherbit   
Дата:   31-10-16 13:11

дано е пак така

Публикацията е редактирана (31-10-16 13:12)
Автор: Jk.freeman   
Дата:   31-10-16 13:16

Военните имат сериозни дронове, но щом г-л Попов е отишъл лично значи ще се вдига много авиация...ще се моля за момчето...[smilie2]
Автор: Daniel.de.Marko   
Дата:   31-10-16 13:43

Дай Боже го открият живо и здраво!
Автор: colorphoto   
Дата:   31-10-16 15:32

Колко самоуверен трябва да си та да тръгнеш сам към най-високия връх в Балкана в преходен сезон,че и с колело!
Автор: мара   
Дата:   31-10-16 15:33

горе има доста хора с 5-6 кучета. дригите отделно...опасенията са, че може да е попаднал/паднал в северния джендем в условия на гъста мъгла. за последно телефонът му е предавал на 29-ти вечерта. тръгнал бил по царския път, но данните от мобилните оператори са от доста северно от очаквания маршрут, което навеждало на мисълта, че в края на краищата е хванал зимната пътека.
Дата:   31-10-16 15:36

Както се пада в тези планински урви,особено от велосипед не ми се мисли какво ще намерят,ако намерят нещо.

Само си е виновен.
Дата:   31-10-16 15:38

Автор: Fifata   
Дата:   31-10-16 15:55

Дрона, дори и по малките (DJI Phantom) издържат на доста сериозен вятър.
Аз лично с Фантом 3 стандарт и то съм летят на Рилските езера при доста силен вятър и то без проблеми.
Дата:   31-10-16 16:14

А какво да пиша че да е нужно?!

"Дано го намерят" ли да пиша за да демонстрирам добро сърце?!

Да демонстрирам лицемерие при положение че не ми е познат човека за да скърбя за него и само може да ме е яд че по-такъв начин си е отнел живота,съсипал близките си и вдигнал сума народ и техника по тревога!

И като чете тук някой още по-млад,самоуверен и неопитен да тръгне утре и той да "покорява природата" и да си зачерни роднините ли?

Публикацията е редактирана (31-10-16 16:18)
Дата:   31-10-16 16:25

Дата:   31-10-16 16:34

Какъв "негов начин" бре човек?!

В планината няма "негов" и "мой"!

Има си ясни и СТРОГИ правила в планината,които са написани с кръвта на хиляди загинали.

Аз правя други глупости на други места,но поне с Планината и природата й не си правя експерименти.
Дата:   31-10-16 16:37

Дата:   31-10-16 16:39

Аз съм никой - природата ги показва по жесток начин тези неща за хората,които успяват да се учат от нея.

На Еверест с колело сами още не са тръгнали.

Стига полемизирали!

Публикацията е редактирана (31-10-16 16:46)
Дата:   31-10-16 16:42

Автор: Krassy   
Дата:   31-10-16 16:50

Дано да го намерят жив и в добро здраве... на първо място...
На второ дано да има застраховка... че после страшно...
Не мислете лошото, че го привличаме [smilie8]
Дата:   31-10-16 16:59

Единственото положително в цялата трагедия е че се забелязва невиждана досега активност в търсенето на човека.

Обаче, като се замисля че е баш преди изборите се сещам защо е тази голяма активност - цялата Стрямска бригада и началника на отбраната,засилен от София лично от премиера до сега не са вземали участие в подобни търсения!

А премиера знае че е пети ден откакто човека не отговаря на повиквания......

Знае обаче и че след още 5 дена са изборите.....

И са оказва че нищо положително няма в цялата история.[smilie2]

Публикацията е редактирана (31-10-16 17:30)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена