Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нова група за работа
Автор: LoraDimitrova   
Дата:   17-09-16 16:21

Здравейте, създадох наскоро тази група във фейсбук. Ще се радвам, ако има желаещи да се присъединят :):

https://www.facebook.com/groups/1399544156726396/

Re: Нова група
Автор: catandgoddess   
Дата:   17-09-16 16:45

Едва се навих да копирам линка и да погледна каква е тази група. Не съм чак толкова любопитен ...и все пак надделя :)

Ако добавиш няколко реда с описание на групата и темата/темите ще е добър ход. Аз цъкнах на присъедини се, дава ми : изчакване[smilie7]

Автор: hose   
Дата:   17-09-16 17:39

аз пък се чудя как да се оттърва от моята...
Автор: catandgoddess   
Дата:   17-09-16 17:42

Как се разтуря чета... създай си нарушение, намери си предател и гледай сериала след това[smilie5]

Автор: LoraDimitrova   
Дата:   17-09-16 18:08

Идеята е да се помогне на онези, които търсят или предлагат работа в областта на фотографията, да се свържат помежду си. Самата аз търсех подобна група, за да пусна обява за себе си и не намерих. Надявам се да е от полза за повече хора.

Автор: dekov   
Дата:   17-09-16 18:10

Не Ви стигат контактите или информация в нета ?
Показаха ми една група за покупко продажба на фототехника, ама
затворена група[smile]
Аз явно не съм в час с фейсбука, затова и не го ползвам въпреки че имам регистрация в случай, че някой потърси контакт с мен, ама до сега един единствен ми се е обадил, че ме е открил чрез него,а имам стотици покани за приятелство ей така за всеки случай ли, за какво ли?

Автор: caspin   
Дата:   17-09-16 19:26

Група за гласуване"Аз на теб-ти на мен"[smilie18] Жалко че нямам фейцбук[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.