Автор: bocodage
Дата: 22-08-16 14:33
s_l очевидно имаш приятен бюджет, това прави избора ти лесен. Рядко може да попаднеш на нещо скъпо, което да не ти върши работа. Въпроса е дали няма да има нещо друго на тази цена, което ще ти върши 3 пъти по-добра работа :). Както колегите те посъветваха и аз смятам, че най-адекватното нещо, което можеш да направиш е да вземеш сертифицирана машина, която е сглобена с цел обработка на кадри. След професионална консултация в магазин може да се окаче, че нещата, които считаш за важни не са такива и обратното - нещата, които считаш за несъществени са от първостепенна важност. Внимавай обаче с "професионалните" консултации в магазините защото съм се наслушал на небивали глупости, от които Джон Атанасов, Никола Тесла, Едисон и още ред люде се обръщат в гробовете си. Гугълвай всичко, което получиш като информация. Аз лично за себе си гледам да пропускам свръх конкретните съвети защото може да работят за някой друг много добре, но за мен да са почти безполезни. Успех с проекта!
terminator хвала за инициативността, но ми позволи да не съм съгласен с теб за поредността на действията. За мен трябва да се подберат компонентите, които ще ти свършат работа и чак след това да търсиш необходимите им кутия, охлаждане и захранване, защото иначе ще се набуташ с маса пари за захранване Х вата и ще се окаже в последствие, че ти трябва Х + 20%.
Поздрави,
Боян.
|
|