Автор: bajji
Дата: 09-08-16 20:17
Срам ме е,срам ме е от dimidumi-умишлено не казвам колега -не ми е колега ,не е и фотограф-щракач е.. 2 дни ни занимава колко е обиден и огорчен,а когато всички почнаха да го критикуват затвори темата защото наблишавало бирено време ,изтри си неудобните постове във феисбук, извини се на света ,че е направил страхотен кадър и всичко се приключи...да ама не.Отварчм тази тема защото искам да му кажа че тук не е феисбук,че много голяма част сме осъзнали,че няма морал и етика-не може да отидеш непоканен на сватба,да ти режисират сцената,ти да щракнеш,да си постнеш снимката при все че агенция,булка ,младоженец и куп гости не искат да им качваш снимката,не е незаконнно,неетично е!Нямам нищо общо с агенцията ,дори в първият момент момата ме подразни ,но после се разбра ,че е от незнание,мисълта ми е след като тя си е преглътнала егото и ти се е извинила -пич погледни си между краката -ако има нещо постъпи като мъж извини се и махни въпросната снимка!Знам какво ще последва просто бях свидетел как се изтриха поне 10 неудобни поста във неговата страница и сега като прочетеш целият спор оставаш с впечатление ,че правият е той,а далеч не е така...
|
|