Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 срам ме е..
Автор: bajji   
Дата:   09-08-16 20:17

Срам ме е,срам ме е от dimidumi-умишлено не казвам колега -не ми е колега ,не е и фотограф-щракач е.. 2 дни ни занимава колко е обиден и огорчен,а когато всички почнаха да го критикуват затвори темата защото наблишавало бирено време ,изтри си неудобните постове във феисбук, извини се на света ,че е направил страхотен кадър и всичко се приключи...да ама не.Отварчм тази тема защото искам да му кажа че тук не е феисбук,че много голяма част сме осъзнали,че няма морал и етика-не може да отидеш непоканен на сватба,да ти режисират сцената,ти да щракнеш,да си постнеш снимката при все че агенция,булка ,младоженец и куп гости не искат да им качваш снимката,не е незаконнно,неетично е!Нямам нищо общо с агенцията ,дори в първият момент момата ме подразни ,но после се разбра ,че е от незнание,мисълта ми е след като тя си е преглътнала егото и ти се е извинила -пич погледни си между краката -ако има нещо постъпи като мъж извини се и махни въпросната снимка!Знам какво ще последва просто бях свидетел как се изтриха поне 10 неудобни поста във неговата страница и сега като прочетеш целият спор оставаш с впечатление ,че правият е той,а далеч не е така...

Re: срам ме е..
Автор: БОБИ-ЛЪВЧЕТО   
Дата:   09-08-16 20:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: HP   
Дата:   09-08-16 20:39

Ще го преживееш, светът се напълни с бастуни-един повече, един по-малко все тая. Не можеш на сила да дадеш-нито интелект, нито чест, нито уважение. Тия неща се придобиват адски трудно и се губят адски бързо.
Морал и чест са думи с кофти значение вече в България, важното е да си в играта и да взимаш някой друг лев.
И мен ме е срам, но спасение няма, за съжаление....
Автор: Maelstrom   
Дата:   09-08-16 20:45

O tempora, o mores (в превод: О времена, о нрави!) - възклицание от реч (63 г. пр. н. е.) на римския оратор и политик Марк Тулий Цицерон.
Та, нищо ново под слънцето - хора всякакви. Конкретната случка е доволно неприятна за потърпевшите, но хубавото е, че за мнозина е и неприемлива, не заради закона, а заради морала. Вероятно dimidumi смята, че лоша реклама няма... вдигна се пушилка, привлече внимание... каква ще е цената - тепърва ще 'осребри' труда си.

Дата:   09-08-16 20:50

"Вижте сами кореспонденцията ни във Фейсбук, тя е публично достояние!"това му е второто изречение от първият пост-добре де как му е публично във личната страница,след като изтрива постове,за мен си е манипулация!
Автор: marrio31   
Дата:   09-08-16 20:52

Да,доста нагъл човек,не мога да го разбера,булката иска да махне снимката и той не я маха,тя пък една снимка..Тази снимка се използва с комерсиална цел-реклама,не е редно да се публикува снимка без съгласието на сниманите,не знам дали dimidumi разбира в какво се забърква,но е възможно да има проблеми с хората на снимката.
Автор: bogdanov   
Дата:   09-08-16 20:57

...ей, това за онази еднаквата снимка на сватбата ли е?
И мен много ме затрогна казуса. И за това тук ще взема отношение.
Видях ги и двете :) чак авторска не е ни едната, ни другата :) Ама онази на случайният минувач, по-читава беше някак.
Глей ся :) ние по USA модел сме капиталистически свини и морал е дума, която не ни храни. Търсим справедливост. Как да я постигнем, без да нарушаваме нормите на икономическото стъпало. От една страна имаме булка със скапана снимка, от друга по-не скапана снимка на минувач с навици на клептоман. Глей ся как всичко си идва по мястото. Случайният минувач продава снимката на булката и дава 70 процента от сумата на бюрото по сватбени снимки измислило така прекрасният сюжет :)
Така минувача учи своят урок, а и взема нещичко за по-добрият резултат. След което бюрото по сватбена фотография си прави равносметка, че щом случаен минувач прави по-читав кадър от техния, ще трябва или да сменят незабавно техниката си с по-добра, или да наемат случайният минувач, като служител. Е те такива пазарно-икономически казуси ми се въртят в капиталистическата кратуна. ;)
Иначе казано най-е хубаво да се обичаме. Обичаме ли се, ще правим сватби, правим ли сватби ще правим и еднакви снимки, защото не може комшийката да има пък комшията не.
Дата:   09-08-16 21:00

За повечето от нас снимката не е нищо особенно но за хората от събитието снимката е ценна,спомен,емоция,следих коментарите младоженеца,булката гостите са доволни от услугата за която са платили,не е ли това наи важното,не коментираме снимката на основният фотограф ,но нужно ли беше и той да се дискридитира?
Автор: graf_rayski   
Дата:   09-08-16 21:01

И аз наскоро открих мои младоженци сред неговите снимки.
Много е добър в това да изскочи от храстите и да ти открадне момента за който ти си вложил толкова труд.
Автор: quazimodo   
Дата:   09-08-16 21:04

А бре, няма ли кой да намекне на стартиралия темата, че с нея продължава да прави реклама на уж едва ли не мразения от него ДИМИДУМИ или както се зове анатемосания "колега"?
Дата:   09-08-16 21:09

marrio31 написа:

> Да,доста нагъл човек,не мога да го
> разбера,булката иска да махне
> снимката и той не я маха,тя пък
> една снимка..Тази снимка се
> използва с комерсиална
> цел-реклама,не е редно да се
> публикува снимка без съгласието
> на сниманите,не знам дали dimidumi
> разбира в какво се забърква,но е
> възможно да има проблеми с хората
> на снимката.

Ако не се лъжа историята се развива в Пловдив,добре де я си представете по малък провинциален град -сватба идва някой непоканен почва да снима,поле качва от правен нямаше ли да бъде здравен казус...
Дата:   09-08-16 21:11

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: Jk.freeman   
Дата:   09-08-16 21:15

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   09-08-16 21:19

quazimodo написа:

> А бре, няма ли кой да намекне на
> стартиралия темата, че с нея
> продължава да прави реклама на уж
> едва ли не мразения от него
> ДИМИДУМИ или както се зове
> анатемосания "колега"?
Аз каквото имах да му кажа съм му го казал,както му го казаха и няколко човека,но сега не ги виждам постовете,а се включиха доста хора от форума.Като се замисля лудоста има 3 фази:
1-Най лека,само ти си знаеш ,че си луд..
2 И ти знаеш и другите знаят..
3 наи тежката фаза другите знаят,ти не..Мисълта ми е не може 50 човека да му казват ,че проблема е в него а той да не го осъзнава...или не иска..
Автор: koleto.spasov   
Дата:   09-08-16 21:20

Ако не се лъжа случката се развива в София,снимаш си сватбичката и идват 25 китайци с едноцифрени тела и бели обективи, всичките с черен колан по карате и почват да снимат .... казваш им да спрат и има здравен казус : имаш 70-200 в г..а. Б..и проблемацитя стана [smilie10]
Автор: mmjm   
Дата:   09-08-16 21:23

Особено пък, ако градо па е с „П“ УеУеее жауна му майка. [smilie18]
Дата:   09-08-16 21:23

Автор: mmjm   
Дата:   09-08-16 21:27

Дека у Перник Китайци бре?
Дата:   09-08-16 21:52

Аз за един приятел да питам ;) Вий на уъркшопите какво снимате бре? Амчи може колегата да се е учил по този начин... (що спирате развитието на колегата?:))) Застанала му сватба, сътбата я поднася :) Да стои ли? Ще снима разбира се, че и песен ша пей... е после и бой ще яде, ама заради един бой засужава ли си да изпусне такъв КАДЪР? :)))
bajji, даже китаец да се роди, пак няма да знае китайски. Ще трябва да го научи! Подобно е и с младоженците. Не е най-важно, че те я харесват. Защото по този принцип се налага субкултурата, като култура. Хората, които създават култура имат задължението да обучават необразованите. Ако отношението към естетиката се плъзне по острието на икономиката, ще се получи онзи резултат, който всеки от нас се срамува да си признае, че допуска след 4 ракии.
Нещата не са толкова прости. За влаците и пътниковете си има цяла пословица, но въпросът е значително по-дълбок.
А именно що е морал и има ли почва той у наще капиталистически нововъведения?
Действайте по капиталистическите принципи!
Нека го вземат на работа- на минималната работна заплата... той няма де да оди, ще тегли заем, после да го уволнят! Те ти справедливост! И наказание. От мъка ще се обеси, а заема ще плащат децата му. Е от това по-голямо наказание за този грях аз не виждам.
Я се осъзнайте бре! За един ТЪП кадър филм направихте!
Автор: roburt48   
Дата:   09-08-16 21:55

Що му се връзвате на тоз самопровъзгласил се "месия" ?? Натоварил профила си с една торба техника & more :D.. Човекът просто е болен.. Съжалявам го донякъде. ..

Публикацията е редактирана (09-08-16 22:38)
Дата:   09-08-16 21:55

Дата:   09-08-16 21:56

БОБИ-ЛЪВЧЕТО, не беше хубава. (това искаше да кажеш нали?)
Дата:   09-08-16 21:57

Дата:   09-08-16 21:58

ако я сравня с другата и на мен, иначе не! :))
Автор: Myth   
Дата:   09-08-16 21:59

Оооооооо егати изтрил е всички коментари вкоито го критикувам доста рязко, след първоначалното ми подвеждане и е оставил само първия ми коментар в който съм се подвел и съм го защитил подразнен от първоначалното държание на жената от агенцията. [smilie23] [smilie23] [smilie23] Ми какво да кажа, жалко поведение.

М/у другото тъкмо мислех да пусна подобна тема, добре, че влязох и видях тази.

И пак м/у другото оказва се, че не му е за първи път а май му е практика, защото и друг фотограф си разпозна режисирания кадър. Умишлено не споменавам кой е, той ще пише тук ако реши.

Тъпо много тъпо.
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.