Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимка за CV - къде?
Автор: air_nigga   
Дата:   15-06-16 01:08

Здравейте,

Препоръчайте ми студио където да се снимам за СиВи с добър резултат.
Не търся фотосесия, понеже не ми се дават 100 лева за цяла такава, но да речем че съм склонен да платя 20-25 лева за една, читава снимка. Трябва да кандидатствам за важна за мен позиция, а снимката която ползвах досега е от 10 години. Тоест не ми трябва нищо кой знае колко сложно, но все пак да не е и най-обикновена снимка от сапунерка снимана в книжарница, която междудругото е и фото (примерно)[cool] [cool] [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Снимка за CV - къде?
Автор: localhost   
Дата:   15-06-16 01:31

Снимка в CV не се слага. Точка.

Автор: asahi   
Дата:   15-06-16 02:04

В Свищов знам едно фото.

Автор: lamerko   
Дата:   15-06-16 02:05

В САЩ и ЮК ако сложиш снимка, CV/резюмето отива директно в коша. В българския или EU вариант има опция за снимка по образец, но не препоръчвам да се слага такава. Малко настрани от тематиката на форума - не препоръчвам въобще да се позва стандартна бланка, а да се изтипоса нещо персонално (съвсем простичко, но стилно, никакви шарении и орнаменти и колкото се може по-КРАТКО) :)

Дата:   15-06-16 07:25

Забравих да кажа, става дума за София [smilie5]

Дата:   15-06-16 07:39

Аз не ви питам дали се слага или не и как да си напиша cv-то... Щом питам, значи явно ми трябва за там където ще кандидатсвам. Не е UK, USA или BG и снимка трябва!

Автор: PhotoBo   
Дата:   15-06-16 09:56

Противно на всички закони, ние сме си башка от останалите! В БГ ако изпратиш СиВи без снимка - директно отива в коша [smilie3]
Дайте на човека отговори на въпроса, къде да иде и да си направи такава, стига философий, макар и да сте прави!
Аз съм се снимал за зелена карта преди в PhotoLan в Слатина, не знам дали го има още това фото, но доколкото знам е верига от ателиета. Резултата беше сполучлив, тогава.

Автор: realnoncho   
Дата:   15-06-16 10:16

Противно на всички, но хората вече гледат биографията ви все по-често онлайн, а в LinkedIn профил без снимка или със неподходяща такава не изглежда добре. Заедно с маркетинг отдела на компанията в която работя направихме малка презентация за избор и реализиране на подходяща снимка.

Бизнес портретите са важно нещо, което не би трябвало да се подценява във фото сайт. Тъй като не съм търсил такива услуги обаче не мога да препоръчам конкретно място. Може би бих погледнал някои по-малки фото места. Ако някъде ми хареса бих се опитал да им обясня каква точно ми е идеята и защо бих им платил тройно на стандартните им паспортни снимки, ако могат да я осъществят. Успех!

Автор: EvaJor   
Дата:   15-06-16 11:22

http://lazarovphoto.com/business.html

Автор: vga   
Дата:   15-06-16 12:34

Близо ли си до квартал Манастирски ливади? Ще ти направя снимка, на която да се харесаш :)

Автор: surr3a1   
Дата:   15-06-16 13:25

И какъв точно е проблемът да се снимаш с телефона на бял фон, те понеже от фотото ще направят уникалната снимка...

Автор: Lycan   
Дата:   15-06-16 14:51

Още един глас за фотото в Свищов!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »