Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 сервиз или майстор
Автор: S.nikolov   
Дата:   03-05-16 18:28

Здравейте!
Имам едно канонско обективче, което се нуждае от ремонт. С изключение на Зентекс къде другаде мога да го изпратя? Обектива е във Варна. Разбрах, че там имало майстор на обективи, но не зная кой е и телефон ще ми трябва. Доколкото разбрах сестра ми е чукнала обектива и бутона за автофокус/ръчен не работи :)

Отговори на това съобщение
 Re: сервиз или майстор
Автор: asahi   
Дата:   04-05-16 23:54

Занеси го във фото Фобо да го види Борката.

Автор: S.Nikolov   
Дата:   07-05-16 08:45

Благодаря ти asahi ...
Няма да е лошо да се направи важна тема или тема в която да се публикуват имената на майсторите/сервизите в страната.

Дадох си обектива на майстор от варна
Ивелин Радев (0878758237)

Като стане обектива ще дам и отзив за човека.

Автор: Binjo_o   
Дата:   07-05-16 15:44

Какво е "фобо" ?
Може адрес телефон?

Автор: colorphoto   
Дата:   07-05-16 15:50

Фото Фобо.

Автор: da.fo   
Дата:   07-05-16 19:12

Фобо е Фото и идва от Фото-Борко(Борислав). Ателието се намира в уличката , която едно време я наричаха - "Направи си сам"(сега Цариброд), до ЖП гарата. Тел 0888376622.

Автор: asahi   
Дата:   07-05-16 22:39

И Гугъл ли стана платен?

Автор: S.Nikolov   
Дата:   08-05-16 05:22

и аз това се учудих.. Гуугълнах го на момента и ми изскочи мигновено.. :D Здраве да е. Обектива като мине ремонт ще кажа мнение относно човека. Доколкото разбрах техниката която съм купил от наш съфорумец е била отваряна от него или от човек, който не разбира.(не е била ударена от сестра ми). Обектива има само автофокус, ръчния го няма никакъв.. :D

Липсва една пластинка и още нещо.. човека ще ми ги направи и ще поправи обектива.

Автор: donzezi   
Дата:   08-05-16 06:19

И аз не уцелих на "хора" (продавачи) от форума.
Един обектив и една светкавица преглед 5мин. по Еконт - нищо не показаха.
Веднага след това у нас обектива замина за Профайлд(не ,че го оправиха -още не може да фокусира наведен надолу).
Светката я карах на ръчно ,не и работеше ТТЛ-а .
Чак сега я пратих на майстор да я види.

Но мисълта ми е , тези членове на форума със съвсем ясно съзнание те лъжат ,че са изправни и ако мине номера.
[smilie9]

Затова не взимайте от куриер нещо скъпо 5 мин. не стигат......

Автор: stingray   
Дата:   08-05-16 19:45

Силно не препоръчвам ФОБО или въпросният Борислав, заради него преди години като си купувах 5д отидох от Ямбол до Варна за да видятова което по думите му беше почти перфектно състояние...Няма да коментирам какви брутални драскотини имаше и долната част беше боядисвана със спрей. При питането ми това ли е перфектно според него, взе да мънка и да ме праща в трета глуха. Така че при ФОБО - /твърдо НЕ !!!

Автор: smilen_k   
Дата:   09-05-16 14:24

За какво обективче става въпрос?

Автор: S.nikolov   
Дата:   13-05-16 19:53

Така... вчера взех обектива, който нямаше ръчен фокус, лепен с моментно лепило (явно след удар) и направило 300 поразии по обектива, както и отварян обектив от същото лице от което купих обектива.. доколкото разбрах неправилно е бил сглобен и там е направил поразии...

Човека е направил обектива, играл си е ден-два.. три не зная точно колко, но крайният резултат е точно това което човек търси като занесе нещо на техник.

Ивелин Радев (0878758237) гр. Варна. Препоръчвам!

Автор: nikon7   
Дата:   13-05-16 23:23

Здравейте!Сервиз за калибриране на обектив в Сливен има ли?Ако не, къде има добър сервиз за тази цел? Благодаря

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »