Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Молба към видеоператорите! Има ли колеги работещи със видеокамери Sony E-mount.
Автор: КАНЮВИГЙ   
Дата:   14-03-16 20:41

Молба към видеоператорите! Има ли колеги работещи с видеокамери Sony E-mount от моделите като пример vg900, vg30, FS100 или подобен модел в рамките на София, тъй като ще се нуждая от подобна камера.

Поздрави!

Отговори на това съобщение
 Re: Молба към видеоператорите! Има ли колеги работещи със видеокамери Sony E-mount.
Автор: КАНЮВИГЙ   
Дата:   14-03-16 22:35

Нужна ми е подобна камера в сряда и четвътък за София в рамките на 2 часа, ако има колеги снимащи с някой тези серии, най-вече FS или vg, моля да ми пишат. Готов да платя наем и съответно колегата на който е камерата и той да следи за нейното ползване, вероятно камерата ще бъде в статична позизия.
Съответно от своя страна аз съм готов ако някой колега му е необходимо нещо по подобен начин да върна жестът и да помогна.
Пишете тук или на лични.

Димче Кръстев

Re: Молба към видеоператорите! Има ли колеги работещи със видеокамери Sony E-mount.
Автор: hotsnail   
Дата:   14-03-16 22:42

що не ги питаш сони? може да има чалъм да вземеш под наем. Видеото е по-тегава работа...ама от друга страна има професионална поддръжка.

Публикацията е редактирана (14-03-16 22:42)

Автор: lomidol   
Дата:   17-03-16 13:51

Аз имам Sony-FS700
0889-399-456

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »