Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 Кои коли не се чупят?
Автор: sherbit   
Дата:   12-05-15 21:19

Пускам една тема за немски, японски и други вечни, неразрушими коли. Ще следя с интерес как се карат 1 милион километри и се налива само бензин и сменя масло. Очаквам активност от градовете Перник и Добрич, може би Шумен. Сигурен съм, че бащите на най-активните са го карали поне 25 години голфа.
 Re: Кои коли не се чупят?
Автор: BOZO   
Дата:   12-05-15 21:20

Най-здравото нещо, което съм карал до сега е Nissan Terrano 2.
Автор: ivangp   
Дата:   12-05-15 21:23

Не се чупи тази която не се кара.
Автор: bestlap   
Дата:   12-05-15 21:23

Мерцедес 190-тка мецедес е290тд /очиларка/ бетон...... [smilie25]
Автор: victory13   
Дата:   12-05-15 21:24

поддържаните !!! [cool]
Автор: imitev   
Дата:   12-05-15 21:25

Служебните коли са най-здравите...
Автор: chukov   
Дата:   12-05-15 21:27

Тойота Карина Е
Тойота Ярис от най-старите яриси
Автор: sherbit   
Дата:   12-05-15 21:28

[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie5] [smilie5]
Автор: nyamago   
Дата:   12-05-15 21:34

Нечупливите? [smilie11]
Автор: arkturian   
Дата:   12-05-15 21:35

matchbox
имах няколко, карам ги от 3-годишен. нямам оплаквания
Автор: unikalen88   
Дата:   12-05-15 21:35

само японско,карал съм 3 немски автомобила,супер возия-газария но месец два 500-1000 лева ремонт ,след месец пак 500-1000 лева ремонт.Само японските са що годе корави машини,наи-коравите двигатели особенно дизела
Автор: lmitov   
Дата:   12-05-15 21:47

Не се чупят тези дето не ги караш и не ги поддържаш. Иначе карам Сааб 900 и съм изключително доволен. Шведите са супер железни до времето, когато се намесва Дженерал мотърс (Опел [smilie23])

Автор: Kolev68   
Дата:   12-05-15 21:58

Нарисуваните
Автор: Posledenzalez   
Дата:   12-05-15 21:59

Трабантите - те не се чупят, те завъждат дървояди... Практически се повреждат, но с комплект отверки, гаечни ключове и канцеларско лепило, всичко е поправимо.[smilie3]

Автор: venciwideo   
Дата:   12-05-15 22:12

и тая ли тема е футографска?
Автор: jivkojj   
Дата:   12-05-15 22:42

Чупят се, щото българите караме коли от сметищата.

Когато колата ти е чисто нова и я караш до следващата лизингова,която ще вземеш след 3-4 год, ще спрат да се Чупят. Даже дачии, френски и подобни ще се окажат по-здрави от голф 2.
Автор: georgioiv   
Дата:   12-05-15 22:48

па има и дори коли от сметищата де не се чупят... аз се мъча едно терано 2 вече трета година и 100 000 км. по украинските пътища да счупя и тфу, тфу - не успявам... [smile] Японски дизел със зъбни колела, май не са измислили нищо по-здраво. [smile]

Иначе и аз съм за нова кола, повече дърти коли няма купувам... Освен Тераното, за другите давам толкова на месец, колкото ще ми е месечната вноска...[smile]
Автор: kiten   
Дата:   12-05-15 23:06

[smilie24] Тойота ярис и мотор 4-D4 [smilie24] отвсякъде е бетон и ненапразно води класасиите на DEKRA и аутобилд за автомобил, който най-малко влиза в сервиз през последните 4 години. А и ненапразно това чудо на японскана автоиндустрия се продава и в китайски вариянт под логото на грейтуол. Майка ми наляга вече 6 година такова японско чудо по нашите пътища с дупки и само смяна на гуми и консумативи до този момент!
Автор: imitev   
Дата:   12-05-15 23:12

Хаха на жена ми на шкодата и се строши водната помпа на 45к км, след това на 60к и се строши EGR клапана [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Новите не се трошали...
Автор: Nikolcho555   
Дата:   12-05-15 23:14

Subaru Impreza карам, старичка от 98 година и е желязна, за ремонт я вкарвам само за cd-плейъра и малко ръжда по веждите. Ужасна шумоизолация, ужасно твърда возия, но е като дъвка на пътя - буквално залепва по завойте за настилката. :)
Автор: nsirakov   
Дата:   12-05-15 23:16

а аз да питам, за умерен офроуд на цена до 2-3к лева какво ще препоръчат3е - за сега си мисля за Лада Нива и почти съм навит да е взема
Автор: axlastro   
Дата:   12-05-15 23:22

Не си взимай, просто ме послушай.
Автор: georgioiv   
Дата:   12-05-15 23:22

Митев - кола, не шкода ..:))

Сираков, това е ужасен избор въобще, не само за офроуд... :) Забрави за това недоразумение и си купи нещо японско, квото и да е...
Нивата е грозна, неудобна, шумна, калпави неикономични двигатели и въобще - недоразумение, играчка за монтьори, които им е скучно у дома и искат да ремонтират нещо с приятели нон стоп.. :)
Автор: pmartinov   
Дата:   12-05-15 23:26

Маde in Japan [smilie24]

Но не всички !

Има легендарни със своята здравина модели в различните класове .

Автор: vkk1   
Дата:   12-05-15 23:31

а аз да питам, за умерен офроуд на цена до 2-3к лева какво ще препоръчат3е - за сега си мисля за Лада Нива и почти съм навит да е взема

Чероки - имал съм, бях доволен, вярвам ще останеш и ти [smile]
Иначе темата е с много добър потенциал за бира и пуканки.
Дано се развие.
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.