Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Закупуване на видео статив?
Автор: bestlap   
Дата:   07-05-15 00:24

Здравейте искам да си купя някакъв г/д читав видео статив ,но нямам 600 лв и търся нещо по ниско бюджетно какво ви е мнението за това стативче >> https://www.photopavilion.bg/?page=catalog&catalog=22&product=8756&show=additional

Отговори на това съобщение
 Re: Закупуване на видео статив?
Автор: BlackCorsair   
Дата:   07-05-15 00:34

става

Автор: chrisnoch   
Дата:   07-05-15 06:01

"Истинските" видеостативи са наистина скъпи. Този Benro върши добра работа, особено ако не снимаш с телеобективи. За тази цена си е направо перфектен! В Павилиона продаваха един модел на Triopo, който беше маааалко по-добър, но вече го няма.

Автор: kvakioh   
Дата:   07-05-15 07:36

TRiopo ги махнаха, защото имат всичките проблемчета, като се почне с ръждица до лоши сглобки.
Представения Бенро е добра оферта. Мисля при видео също е доста важна и главата.

Автор: Nikolcho555   
Дата:   07-05-15 18:10

И аз преди половин година някъде бях изправен пред същата дилема колега, даже трябва да имам тема с подобно заглавие тук във форума. След много четене, съвети, ревюта и търсене се оказа че от евтините видеостативи споменатият от теб е от най-добрите решения, следващите вече скачаха към 500-600лв а предните по-евтини пък нещо не ми харесаха ( има 2-3 евтини около 130-230лв които се водят видео но пък се оказа че главите им не са флуидни а и бяха по паянтови ). Аз не че съм сигурен че и тов Бенро е с истинска флуидна глава но пък си е стабилен и движението му е достатъчно плавно за мен. Снимам със Сони А65 + Сони 50/1.8 + Сони 16-50/2.8 + Минолта 70-210/4 + Сигма 75-200/2.8-3.5 и нямам забележки за стабилността му. А и се работи лесно и удобно.

Дата:   07-05-15 19:54

Благодаря за съветите ще го взема надявам се да върши работа и сега остана и glidecam да си намеря ,но и там май е трудно :(

Автор: kiten   
Дата:   07-05-15 22:57

glidecam, стедикам, флaикам и другите производни са си жива хамалогия и най-вече за впечатляване на клиентите, за да бъдат изръсени възможно повече при заплащането.
[smilie18]

Дата:   07-05-15 23:47

Защо при снимане от ръка на хора който ходят не виждам друг вариант за г/д стабилна картина освен подобно нещо ?

Автор: vladopetrofff   
Дата:   08-05-15 09:18

Това Бенро е с флуидна глава, на моя му се разтече "флуида" при едни по-високи температури в багажника на колата.... Но иначе е стабилен, единствено панорамата му е малко кофти, но за тез пари е ОК. Препоръчвам ти да погледнеш и ръкохватката към него, особено ако снимаш с видеокамера, а не с апарат...

Дата:   09-05-15 09:21

Днес ще ходя да взема статива и отново разглеждах какво се предлага по сайтовете и попаднах и на този >> http://magazin.photosynthesis.bg/offer/237411000003.html
с 20 см е по висок от BENRO KH25 ,но кой е по читав [smilie11]

п.п Също ако някой може да каже мнение за подобна джажа >> http://www.ebay.com/itm/3-Axis-Carbon-Camera-Brushless-Gimbal-handle-gimbal-Stabilized-Mount-Run-Mov...

Публикацията е редактирана (09-05-15 12:41)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »