Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За snap.bg и други работи
Автор: Gothic_Man   
Дата:   10-12-14 17:39

Колеги, от известно време имам регистрация в този сайт и намерих чрез него няколко клиента. Зарадвах се, че вече има и такова място из мрежата, където можем да предлагаме услугите си на българските клиенти. За чужбина такива страници колкото искаш. Всичко беше ок докато успяхме да наакаме (точно тази дума искам да използвам), и тази идея. Това си е чиста проба рекет да ме карат от известно време да ставам VIP или да плащам с SMS за да се добера до контакт с (евентуален) клиент. Не съм за тези левчета без ДДС , които трябва да им платя за услугата, но ми е обидно и тъпо за това, че ни работят така. Пуснах съответния SMS, получих си кода и съответно координатите на човека, позвъних и ... вече си бил намерил... честито на печелившия. А ние останалите ще се молим на бога на фотографията да получим ново запитване в рамите на 2 седмици (толкова трае "абонамента"), за да не чувстваме измамени. Струва ли си. Аз лично ще си деактивирам профила там. След 2 седмици. Платил съм си все пак...

Отговори на това съобщение
 Re: За snap.bg и други работи
Автор: Gecata   
Дата:   10-12-14 17:48

Няма безплатен обяд....[smilie3]

Автор: Gothic_Man   
Дата:   10-12-14 17:50

Не става дума за безплатен обяд, а за нещо, което е било добре замислено и после се е скапало заради алчността на някои хора.

Автор: nyamago   
Дата:   10-12-14 17:56

Няма безплатен обяд.

Само че някъде - за парите ти - готвят по-вкусно.

Другаде готвенето им не е нищо особено, но ти казват - отнапред (!), че за толкова пари обядът няма да е нищо особено.

На трето място обядът пак не е нищо особено (но все пак си е обяд) - обаче така то го поднасят, че ти става кеф и го чувстваш като нещо особено...
= = = = =

Нашенският модел не е като тези. От разказчето горе излиза, че у нас ти обещават фантастичен и безплатен обяд, готвят малко по-зле от "нищо особено" и изобщо не ти казват отнапред, че ще ти вземат парички за нищото-особено, при това без гаранция, че и него дори ще получиш.

За утеха - не си мислете, че тези гостилничари пируват охолно. Припечелват по нещо, но с тези хитрини е само трохи.

Приятен обяд!
[beer]

Публикацията е редактирана (10-12-14 17:58)

Автор: Gecata   
Дата:   10-12-14 18:10

Посредничеството за връзки с евентуален клиент навсякъде по света струва пари. Никъде в условията на снапс не виждам обещание, че връзките които те осъществяват ще бъдат реализирани( това до голяма степен зависи от самите нас). Намирам снапс за много добра идея , която работи. В края на краищата никой не ни задължава да харчим пари ако не искаме. Нека не забравяме, че зад този сайт стоят живи хора, които като нас имат разходи и плащат сметки. Нали не смятате, че някой заради това , че сме много велики фотографи ще го прави заради белите ни обективи?!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »