Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ
Автор: manushkalimbas   
Дата:   20-02-14 12:55

Здравейте, в момента пиша тази тема тук и не знам дали е добра идея, но съм в безизходица.
Днес към 9 часа установих че са ме обрали- взели са ми каса с пари и чисто новия Никон д7100 + 18-105 с филтър неутрален.
Понеже търсих аз заложни къщи и там го няма а предполагам че е откраднат или неделята или понеделника , вече може и във Варна да е , дето има една дума.Прегледах всички сайтове за търговия , но пак нищо.Надали ще е толкова прост тоя крадец, защото е знаел какво е търсел и не е ровено.Надали някога ще излезе нещо ей така в нета, ама все пак ще съм благодарен ако някой разбере или дай боже да го купи апарата .На около 5 хиляди кадъра е .
Всяка информация би ми била полезна и на мен и на полицията.
Стискайте палци да го хванем, а това стане ли ще го гледате по телевизията.Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ
Автор: quazimodo   
Дата:   20-02-14 13:00

А дано, ама надали! Този, който тръгне да купува видимо крадена техника, едва ли ще е от последователите на майка Тереза. Иначе стискам палци за благоприятен изход на издирването.

Публикацията е редактирана (20-02-14 13:02)

Дата:   20-02-14 14:51

Мерси

Автор: m.djorov   
Дата:   20-02-14 14:52

Ако имаш серийните номера - постни ги поне тук, ако някой попадне и има възможност поне да ги провери.

Дата:   20-02-14 17:40

a tqloto e :4335058
na obektiva: 35983694

Автор: asahi   
Дата:   20-02-14 17:47

Това в Горна Джумая ли се е случило?

Дата:   20-02-14 19:20

В София

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »