Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фото литература, питане
Автор: shortgun   
Дата:   16-01-10 10:48

Форумци, я кажете някоя книга на канонски фотограф, писана в стил Joe McNally ("The hot shoe diaries - big light from small flashes").
Разбира се той е уникален по себе си, но ми се ще нещо подобно, онагледено с факти и анализирано по подобен начин, но от канонец.

Благодаря!

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Фото литература, питане
Автор: asahi   
Дата:   16-01-10 11:04

С това изискване да сме чели Joe McNally рязко свиваш бройката на хората, които могат да ти отговорят.

Автор: jivkojj   
Дата:   16-01-10 12:51

А каква е разликата коя система е ползвал докато описва нещата?! Същото което Макнели обяснява за Никон може да приложиш и при другите системи, без частта за CLS и разни специфики като например как работят режимите за фокус.

Автор: Davidoff   
Дата:   16-01-10 13:05

CLS не е най-същественото, което можеш да научиш от McNally. Канонските специфики ги има в ръководството за употреба. Ръчния режим е същия и при Сънпак. Попивай съществото на нещата, не копчета и менюта.

Автор: nikon_bg   
Дата:   16-09-13 17:47

А някой може ли да каже къде мога да намеря въпросната книга ("The hot shoe diaries - big light from small flashes")??? [beer]

Автор: Dessisslawa   
Дата:   16-09-13 18:55

http://www.amazon.co.uk

Автор: kvakioh   
Дата:   16-09-13 19:03

текст

Автор: victory13   
Дата:   16-09-13 21:26

не пишете с коя камера сте, но дефинитивно аналог на тази книга за канон няма да намерите... имам един сборен текст с обяснения, ще изровя линковете от които съм свалял, за да ги постна ако имате интерес [shtrak]

Автор: tzl   
Дата:   17-09-13 14:08

Имам книгата на McNally. От Amazon.co.uk е купена.

Има един младеж с оранжева коса, казва се Syl Arena (Силвестър Арена): http://www.pixsylated.com

Той има книга специално за канонски малки светкавици. Можеш да я купиш от Amazon.

Книгите с "настройки" са до едно време. После вече продължаваш само книгите с картинки.

Публикацията е редактирана (17-09-13 14:11)

Автор: kvakioh   
Дата:   17-09-13 14:10

Дадох линк към книгата, интересна е, работи връзката.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »