Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Почистване на фотоапарат
Автор: Tonyy   
Дата:   17-07-13 20:51

На море съм и снощи с приятелите си направихме малко снимки на плажа после в механата и сутринта на изгрев пак на плажа .Сега свалям снимките и ми прави впечатление пясъка по D7000 и LUMIX суперзум .Нямам нищо друго за почистване освен две кърпички за чистене на очила и комплект от две кърпи мокра и суха за почистване на лсд монитор.Като се прибера със сигурност отиват за почистване сервиз но тук имам още шест дни и ми се ще да снимам.Колкото и пъти да го разклатя над един бал лист толко пъти изпадат по няколко песъчинки.Аз пазих фотоапаратите до колкото беше възможно но всички снимаха и с двата фотоапарата и не беше удобно да повтарям да ги пазят и да развалям момента с дребнавости .Иначе снимките са страхотни цял след обяд се смяхме чистенето си заслужава.Какво би направил някои на мое място - ще ги прибере или ще се пробва да ги чисти на място. Имам и IPhone 5 в супер краен случаи.
[beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Почистване на фотоапарат
Автор: krach   
Дата:   17-07-13 21:12

OffTopic
Пазенето на личната техника НЕ Е дребнавост.
Всичко чуждо е всеобщо. А общото е ничие и за това не се пази.
Един вид надали много пари ще отидат за чистене на апарата ама сега ти му береш грижите.

Автор: nevermess   
Дата:   17-07-13 21:22

Tonyy D7000 е защитен. Не вярвам вътре да е влязъл пясък, поне докато не свалиш обектива [smilie5] . Ако не си свалял обектива не би трябвало да имаш проблем. Просто не го сменяй до края на ваканцията и си снимай.

Автор: Tonyy   
Дата:   17-07-13 21:29

Не съм го свалял и не е проблем да не го свалям.Като се прибера все пак ще го занеса хем ще видят и обектива .

Автор: shagy   
Дата:   17-07-13 21:32

Аз пазих фотоапаратите до колкото беше възможно но всички снимаха и с двата фотоапарата и не беше удобно да повтарям да ги пазят и да развалям момента с дребнавости
Ема като си се правил на гъзар... По-добре да беше снимал с айфона, пак щеше да си мен оф дъ мач. (iфон 5 е все пак, не напразно си го псоменал)
За апарат, както nevermess спомена е прахо и влаго защитен. Вземи от някой уличен търговец, продаващ надуваеми неща една помпа и му издухай пясъка. между тялото и обектива се постарай да махнеш всичко, за да няма възможност да попадне пясък при огледалото

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »