Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 КЕШ–БОНУС ОТ NIKON
Автор: nvasev   
Дата:   17-11-12 14:14

За всички фенове на Никон, който иска може да се възползва! Аз мисля да грабна един AF-S Nikkor 50mm f/1.8G!

Та по същество:
От 12 ноември 2012 г. до 08 януари 2013 г. получавате до 200 лв. кеш-бонус в момента на покупката на някой от избраните модели обективи и комплекти Nikon!

Промоцията я има и в павилиона и в синтезиса:

---> правила

---> модели - тук

---> и малко цени тук!

[cool]

Отговори на това съобщение
 Re: КЕШ–БОНУС ОТ NIKON
Автор: batzeto   
Дата:   17-11-12 15:20

Добрутро. Тоя кеш бонус се обсъжда вече в 2-3 теми, но все пак похвално за усилието и старанието.
Извода до момента е един - Ще грабнеш един AF-S Nikkor 50mm f/1.8G, ама ако има [smilie18]
И все пак успех! [smilie24]

Автор: OIM   
Дата:   17-11-12 15:30

Аз ще чакам Е МАГ да отвърне на удара на Павилиона и Синтезиса ...

Автор: HungryRabbitJumps   
Дата:   17-11-12 19:14

Ако може едно уточнение за бавно-загряващите като мен: кеш-бонус е хартиени пари в брой, а не ваучер или нещо такова, нали ?

Автор: yakumo   
Дата:   17-11-12 19:52

Кеш-бонус, кеш-бек и подобни напоследък значат отстъпка от цената - ако нещо ти струва обичайно 1000 лв., с кеш-бонус 200 лв. го купуваш за 800 лв. - примерно [smilie5]

Автор: io_bs   
Дата:   17-11-12 20:59

Ако беше с ваучер, сигурно щеше да се казва Voucher bonus [smilie5]

Автор: Нели   
Дата:   17-11-12 21:07

Нека пита човекът, нека знае. Много хора например мислят, че кеш-бек означава - "отстъпка, ако платиш кеш".

Автор: batzeto   
Дата:   17-11-12 23:14

Аз се чудя как не започнаха с кеш-бек-а за връщане в срок от месец-два-три... както е в САЩ за някой продукти. Ама то там е малко различно де, примерно плащаш си лупата за 1000$, а до месец-два получаваш на домашен адрес поименен чек за осребряване. Е тук няма чекове, не и масово използвани и явно стратегията с връщането на пари работи в наша полза [smilie24]
Иначе в другия случай излиза, че си даваш парите ...и ще има да взимаш след време, ама като ги знам тукашните търговци... я вземеш, я не, така че промото си е супер [cool]

Автор: hotsnail   
Дата:   18-11-12 00:10

@batzeto в САЩ можеш да върнеш стока в магазина в рамките на няколко седмици. Всякаква стока почти. Както е в България в Парктикер.

Та заради това я има тая система с чековете. Идеята е да имаш малко морковче да цъкаш продукта по-дълго и да не го върнеш.

В щатите са прасета. В ситуация както аз се чудих какъв апарат да взема до скоро...ако бях в САЩ поръчвам и двата без никакво замисляне. Снимам си с тях две седмици и връщам единия. Маса хора така пазаруват там. Пълна свинщина е. Щото като купуваш нещо ново Амазон а и други търговци често пращат върнати артикули т.е ползвани малко.

В Европа май им е забранено да продават върнати неща като нови и малко по-трудно приемат върнати стоки.

Публикацията е редактирана (18-11-12 00:11)

Автор: DeDomus   
Дата:   18-11-12 06:30

То и в Щатите е забранено да продават върнатите неща като нови, затова ги наричат refurbished и дават (прилична) отстъпка за тях.

Автор: georgivelev   
Дата:   18-11-12 09:33

Всичко е статистика, мой. Магазините едва ли са на загуба от подобна услуга. В България, примерно, ИКЕА предлага 30 или 40 дни време, в което можеш да размислиш и да им върнеш мебелите. Ако продуктът не е разопакован, ти връщат пари. Ако си го разопаковал или сглобил-разглобил и върнал, ти дават ваучер на стойността на мебелта, както беше в моя случай. После с ваучера си купих нещо друго и така. Икеа също имат една малка заличка, в които продават преоценени продукти.

Епъл дават 14 дни да им върнеш компютъра, ако не си доволен от него. Има го и в България. Такава им е политиката в целия свят. Де да знаех. Щях да им върна аймака със скапания монитор и да искам замяна с друг, наместо да се киндилкам със сервиза. Размотаваха ме 2 месеца, докато ми го отремонтират както трябва. Заплаших ги с КЗП накрая, та си свършиха работата.

Автор: hotsnail   
Дата:   18-11-12 09:52

Дедомус ...виж на дпр форумите за коя да е матка и разрови малко, особено след коледа, продават си ги като нови и не им мига окото.

Автор: trouble_sl   
Дата:   24-12-12 16:48

Ще има ли 50/1.8 Никкор до 8 януари или каквото беше ноември това беше...

Автор: ksuhorukov   
Дата:   24-12-12 17:05

Важното е, че ще има след 8-ми Януари, какво сега...

Автор: trouble_sl   
Дата:   24-12-12 17:28

Ами нали промоцията до тогава...не за друго.

Автор: ksuhorukov   
Дата:   24-12-12 17:46

Еее сега, това са подробности... [smilie21]

Автор: spacewalker   
Дата:   24-12-12 19:43

Аз се възползвах от NIKKOR 50mm 1.8G ... Доста добра оферта е със тези 100 лева премия [beer] [beer]

Добре че си запазих предварително, и пак чаках близо 3 седмици да докарат :)) Тамън предколедно ме зарадваха [shtrak] [shtrak] [shtrak] [beer] [beer]

Автор: estate   
Дата:   24-12-12 21:00

Аз чаках 3 дни за 50-ката и един ден за 85-цата,да са живи и здрави от Никон и все така да ни радват.

Автор: atrifonov   
Дата:   24-12-12 21:38

баси искам кеш бонус за SB-700[smilie2]

Автор: vikitovikito   
Дата:   24-12-12 21:45

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »