Автор: Тед
Дата: 15-11-12 18:18
Win8 pro и аз инсталирах.След 4-5 дена имам някакви впечатления.
за 4ГБ рам - 8-та = ЦС6 + браузер - около 2.2ГБ иска. При по-голям размер на файл - не се наемам да коментирам, но и 4-те не е фатално.
С NVidia съм, към този момент спрямо АМД, бих предпочел зелените /без да се впускам в подробности или заради някакъв зверски пърформънс/. GPU се ползва добре от CS6. Моля да прочетете подробно на сайта на ADOBE в кои случаи софтуера използва графичния ускорител, щото аз прочетох за 3-и /от инструментите/, а тука повсеместно се мисли, че CS6 използва граф.карта нон стоп..., което е въпрос на липса на четене!
С драйвърите от 10.10 на зелените CS6 не прави проблем. Прави проблем с видеопотока на един софт, като при фул скрийн и обратно - софта зависва / при Win7 никога не се бе случвало/, а при спиране на видеопотока и работа offline на софта такъв бъг няма /затова изключих софта да е причината/. Т.е. въпрос на драскачите на драйвъри.
И винаги, винаги нов Win - какъвто и да е, му откривам в началото щуротий...и все лицензирани...от Vista насам.Един ъпдейт виси като сопол и др...
|
|