Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Win 8 & PS CS6 се сбиха !
Автор: jrr   
Дата:   13-11-12 15:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Win 8 & PS CS6 се сбиха !
Автор: insofia.net   
Дата:   13-11-12 15:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   13-11-12 15:40

Е, то с този странен комп и си му накачил най-новото...По принцип АМД не се оножда с Фотошоп както трябва.[smilie3]

Дата:   13-11-12 15:40

Автор: slav4cho   
Дата:   13-11-12 15:47

И аз така с Виста,купих си лаптопа с този уиндолс преди 5 години и си казах,че трябва да гледам новото но...Осъзнах,че виста е ужас и след 2 месеца я разкарах [smilie5]

Автор: sipey   
Дата:   13-11-12 16:11

Прав си, че човек трябва да върви с новостите. С изключение на новостите, произведени от М$. В този случай си има правило - инсталирай най-рано след като излезе SP1 или година след официалното пускане - което дойде първо.
Причини бол, някои вече ги споменаха.
Иначе поздравления за смелостта!

Публикацията е редактирана (13-11-12 16:13)

Автор: imitev   
Дата:   13-11-12 16:21

Аз съм на принципа - "Работает - НЕ ТРОГАЙ!"

Дата:   13-11-12 16:37

Автор: n1x0n   
Дата:   13-11-12 17:24

CS6 експолатира GPU-то доста агресивно и предполагам, че проблема ти идва от драйверите.

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   13-11-12 17:29

"По принцип АМД не се оножда с Фотошоп както трябва

При мен е двуядрен с W7 и едновременно си работя и с ФШ и с ЛР и няма даже и гък да ми каже, върви като свинска мас по нагрято канче

Публикацията е редактирана (13-11-12 17:29)

Автор: Lightbender   
Дата:   13-11-12 17:45

Забелязях, че ЦС6 се крашва само ако се ъпдейтне. Иначе върви идеално.

Автор: guesswho   
Дата:   13-11-12 17:53

Автор: ludiakolio   
Дата:   14-11-12 19:08

По принцип AMD са силни в хардуеъра и софтуеарна подръжка излиза по бавно(ако си сложил неправилните ще загрява,първо спира софта,после рестарт),не е като Nvidia.Ако все още няма публикувани драйвъри в сайта им за твойта карта,по-добре си върни седмицата докато излезнат за осмицата.

Публикацията е редактирана (14-11-12 19:08)

Автор: ivodam   
Дата:   15-11-12 16:50

Аз имам отскоро Уин 8 и съм качил шестицата и няма проблеми. Но Уин-ът ми е легален. Ти с каква версия си, ако не е тайна? И какво точно значи, че бил изгърмял драйверът, това как става, по какво се познава, че е точно този драйвер? [smilie8]

[smilie7]

Автор: prisonbreak   
Дата:   15-11-12 17:40

С ментетата е така.. Всичко става доста по-бавно. И на 4Г рам да сложиш ЦС6.... То нема да остане за Уина нищо бе пич.

Автор: Тед   
Дата:   15-11-12 18:18

Win8 pro и аз инсталирах.След 4-5 дена имам някакви впечатления.
за 4ГБ рам - 8-та = ЦС6 + браузер - около 2.2ГБ иска. При по-голям размер на файл - не се наемам да коментирам, но и 4-те не е фатално.
С NVidia съм, към този момент спрямо АМД, бих предпочел зелените /без да се впускам в подробности или заради някакъв зверски пърформънс/. GPU се ползва добре от CS6. Моля да прочетете подробно на сайта на ADOBE в кои случаи софтуера използва графичния ускорител, щото аз прочетох за 3-и /от инструментите/, а тука повсеместно се мисли, че CS6 използва граф.карта нон стоп..., което е въпрос на липса на четене!

С драйвърите от 10.10 на зелените CS6 не прави проблем. Прави проблем с видеопотока на един софт, като при фул скрийн и обратно - софта зависва / при Win7 никога не се бе случвало/, а при спиране на видеопотока и работа offline на софта такъв бъг няма /затова изключих софта да е причината/. Т.е. въпрос на драскачите на драйвъри.

И винаги, винаги нов Win - какъвто и да е, му откривам в началото щуротий...и все лицензирани...от Vista насам.Един ъпдейт виси като сопол и др...

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   15-11-12 18:41

От горния пост нищо не разбрах[smilie18]

Дата:   15-11-12 18:53

Тед написа:

> за 4ГБ рам - 8-та = ЦС6 + браузер -
> около 2.2ГБ иска.

Ебаваш ли се?

Дата:   15-11-12 19:21

http://www1.picturepush.com/photo/a/11413379/img/11413379.jpg

Дата:   15-11-12 19:52

EEEe.... 73% от Рамта. Я почни да обработваш, да видим на толкова ли ще стои пак стойноста?
Я пусни некой филтърче, тва онова... Аре не ми ги показвай тия смешните картинки със смешни надписи по тях.. [smilie18] [smilie7]

Дата:   15-11-12 21:02

Аре вземи си хапчето и заспивай. Тоя тон не ми харесва, нито ще ти показвам и какви други процеси има. Освен това има и леъри. Стигат ти 2.2ГБ.

Автор: 1vo   
Дата:   15-11-12 21:08

Уин-а не показва колко всъщност е суапа, не може и да се настройва "суапинес-а (поне аз не разбрах как). С една дума - Уиндоус [smilie6]
Щото на 2г РАМ може да има още 2Г суап [smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »