Автор: dv8star
Дата: 27-09-12 09:16
..Ще нареча тази снимка с три имена, първото ще бъде: „липсавщия кадър”, второто: „не всички ще си траем” и третото: „Фотоваканция ФАК ОФ” (така завоалирано на англииски, за да не ме цензурира пак админ-а, (като част от събитието), че ще му стане навик).
И така.. „Заради страстта към фотографията” станах част за пореден път от фотоваканцията, насред смърдящото на канализация ММЦ, бъкащо от мухи, комари, бълхи и ентеровируси злощастно и мизерно тоталитарно и порутено комплексче, но все пак „Реновирано”, сервиращо на свойте гости изсъхнали саламчета и спаружени доматки, извадени кой знае от къде, организирано от няколкото Треимъндчетата, за няколкото левчета повече.... И тук обаче има проблем.. състой се в това, че аз си искам обратно паричките за купончето и извенъж ставам така леко нелицеприятен. Дотук добре, това се отнася за мен и не касае никого другиго. ОБАЧЕ, ОСТАВА ПРОБЛЕМА с въпросният „липсващ кадър”, който някак така изчезна от наградените, като се разбра че е мой... защото хората се спичат, когато връщат парички, а те го правят, защото ДАЖЕ ТЕ сами разбират в каква мизерия, са набутали 250 фотографа, пак заради „Страста към фотографията” в което няма лошо, всеки сам избира, но когато провеждаш конкурс, на който си плащаш, за да те журират, а като спечелиш мизерната си наградка те покриват, защото си си поискал парите обратно, някак НЕ Е ГОТ, защото парите от моята акредитация си останаха в нашите мили домакини, заедно с парите от останалия от миналата година и някак неясно изчезнал награден фонд. Казвам всичко това, не заради моята снимка, която не е нищо особено, или заради някакво накърнено самочувствие, а заради „Страстта към фотографията”, заради ИСТИНАТА и заради всички вас, който, догодина ще бъдете може би на моето място. А пък на разни закръглени младежи, дето са си купили „Мак Бук-че”, защото някои им е казал, че е „по-убаво”, а се опитват да ме цензурират, ще отговоря така - нека първо се научат как се отварят снимки на компютър и тогава да се обърнат към първото ми заглавие, а именно ФАК ОФ. Тези които присъстваха видяха и знаят, че тук няма и дума лъжа ...
И затова тук се пост-вам сам, ако не тук, ще бъда там, поне интернет е голям..
https://photo-forum.net/i/1653984
|
|