Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сами ли си правите сайтовете или не
Автор: sakuraki   
Дата:   17-08-12 01:45

Здравейте! Мисля да си направя сайт, но ме мързи адски много и е доста работа. Та да Ви питам вас, сами ли си правихте сайтовете или някой друг Ви ги прави. Говоря за портфолио и качвате снимки снимани от вас? Да речем нещо такова http://www.larajade.co.uk/ , колко пари ще излезне ако трябва да бъде направено от друг човек не от мене и дали си заслужава.

Отговори на това съобщение
 Re: Сами ли си правите сайтовете или не
Автор: dimidumi   
Дата:   17-08-12 02:54

Ха-хаа, тази сладурана Lara Jade е само на около 20 г. и вече има собствен добре развит фотографски бизнес...учете се от младите :)...да ти кажа за цената на сайта и портфолиото, най-добре е да питаш баща и...[beer]

Автор: lluubboo   
Дата:   02-09-12 14:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Myth   
Дата:   02-09-12 15:55

КАкво значи дали си заслужава? Аз моя сам си го правих, с Wordpress и готови шаблони, всъщност те са два сайта единия готова платформа, другия worpress и сега съм в просец на правене на нов на Joomla, ама нещо съм в творчески застой та...
За Worpress и Joomla има достатъчно шаблони от които да си избереш, включително и много подобни на посочения от теб сайт. Да ти го направи някой според зависи, какво точно и ... от 250-300 до към 1500лв и нагоре. В доланата граница е някой като мен да ти инсталира Wordpress или Joomla да си избереш темплейт да ти го подкара/инсталира, и да ти качи първоначалната информация и да ти обясни какс е качва инфо. За по-високи цени от това да ти сложат някоя от готовите платформи които споменах и да промени някоя тема по твой вкус или направо нов дизайн но на базата на готова тема, да ти напиаш изцяло нова тема и да ти направят изцяло custum сайт.

Автор: n1x0n   
Дата:   02-09-12 17:21

Този сайт се продава и излгежда доста по-добре

С тая типография куца и ненужните анимации - хич не изглежда по-добре... което е основната причина, поради която сайтове се правят от дизайнери, а не от програмисти.

Вероятността човек сам да си направи много добър сайт е горе-долу равна на вероятността клиентите ви сами да си направят снимките, които планирате да им продадете.

Автор: insofia.net   
Дата:   02-09-12 17:53

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   02-09-12 20:41

Автор: n1x0n
Дата: 02-09-12 17:21

Този сайт се продава и излгежда доста по-добре

С тая типография куца и ненужните анимации - хич не изглежда по-добре... което е основната причина, поради която сайтове се правят от дизайнери, а не от програмисти.

Вероятността човек сам да си направи много добър сайт е горе-долу равна на вероятността клиентите ви сами да си направят снимките, които планирате да им продадете.

Е n1x0n едва ли някой говори за много добър, масово вече се ползват готови темплейти, и тук таме, където клиента е готов да плати повече ги преработват малко, а и в повечето случаи готовите темплейти изглеждат достатъчно добре направени, а има и не лоши безплатни.
Ето едно безплатно предложение от мен:
Carligian
като трябва да се има предвид, че може да изглежда доста различно от това с малко настройване и заиграване и то от НЕРАЗБИРАЩ от кодове човек.

Дата:   03-09-12 02:35

И като говорим за безплатни платформи и готови шаблони ето тия няколко дни какво сътворих: Дни на здравето

Без промени по шаблона.

Автор: chukov   
Дата:   03-09-12 09:54

sakuraki написа:

> Здравейте! Мисля да си направя
> сайт, но ме мързи адски много

Директно ме загуби

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »