Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Macro lens
Автор: localhost   
Дата:   22-06-12 15:52

Някой да си е играл с този обектив за Canon - Canon EF 100mm f2.8 L IS USM-Macro ?

Дайте някакво мнение - не съм се занимавал досега с macro, но винаги има време да започна да дебна хлебарките в кухнята [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Macro lens
Автор: tziko   
Дата:   22-06-12 16:11

Предполагам и този както никонския ще вади изключително остро изображение при бленди 16-32. Ще е добре да имаш външна светка, при макрото ДОФ става прекалено тесен, единственото което остава е да затвориш блендата и светлината почва да не стига. Затова и са проектирани така че силата им да бъде в затворените бленди.

Автор: kvakioh   
Дата:   22-06-12 16:24

Може би най-добрия макро обектив от Канон, като изключим 65-цата, която струва доста.

Автор: sirkhann   
Дата:   22-06-12 17:26

уникален джам е. няма да сбъркаш [smilie24]

Автор: Bani4kata_   
Дата:   22-06-12 22:58

Обектив-мечта, но ако localhost ми позволи да използвам темата и да попитам: каква е разликата между Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM и Canon EF 100mm f2.8L Macro IS USM- въпросът ми се отнася до чисто оптическите им качества , не за друго.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »