Автор: tayfu
Дата: 10-06-12 15:36
Здравейте, имам нужда от малко помощ и съвет относно проблем със светкавицата ми.Купил съм я втора ръка от форума, но до сега вече 5 месеца си я ползвах без никакви проблеми.През тези няколко месеца съм снимал доста с нея и винаги всичко е било наред.Снощи за пръв път взе да прави номера.На всеки няколко кадъра прави по един черен, неосветен.Изчаквам всеки път да се зареди за нов импулс и тогава снимам.Настройките са едни и същи, но средно на всеки 10 кадъра прави по един неосветен.Днес почистих връзките между светкавицата и апарата, заредих на макс батериите, ъпдейтнах софтуера на апарата с най-новия, дори свалях грипа и пробвах без него... Каквото ми дойде на ум пробвах ! Продължава да прави същия проблем.Разгледах предишните теми за тази светкавица, но информация за моя проблем не намерих.За това се обръщам и към Вас.Моля ако някой е имал подобен проблем или е по в час с техническите проблеми по канонските светкавици, нека помогне със съвет.Забравих да кажа, че апарата ми е 60D.Почти на 100% съм сигурен, че ще ми се наложи да търся сервиз.От Пловдив съм, някой може ли да ме насочи към добър сервиз в града ? Важно е за мен хората там наистина да си разбират от работата и да са съвестни ! Благодаря предварително на всеки, който е отделил от свободното си време и е решил да помогне !
Поздрави,
Георги
|
|