Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 WEAR MY GLASSES – фотографска изложба на Евгения Николова в ATERA Print & Galler
Автор: aliengg   
Дата:   11-06-12 10:32

Здравейте, приятели!

ATERA Print & Gallery
ви кани на първото си събитие - WEAR MY GLASSES – фотографска изложба на дизайнера Евгения Николова

Откриване: 14 юни (четвъртък), 2012 г., 19:30 ч.

http://photo-cult.com/pics/forum_upload/9996891/12240000037.jpg

WEAR MY GLASSES е проект, който демонстрира оригинален авторов поглед към обект и среда, ситуация и жест. Проектът показва как един обект, на пръв поглед незначителен - дамски слънчеви очила, се превръща в начин на общуване, a над 100 портрета се превръщат в своеобразна хроника на срещите на автора с приятелите.

ATERA Print & Gallery, от своя страна, цели да бъде място, където изкуството и социалната ангажираност си подават ръка - всички средства от този проект ще отидат в подкрепа на децата от SOS Детски селища България.

Проектът WEAR MY GLASSES се представя от Георги Георгиев, ATERA Design Ltd.

Партньори на проекта:

http://photo-cult.com/pics/forum_upload/9996891/12240000039.jpg

ATERA Print & Gallery
Телефони: 02 958 51 15, 088 82 44 008
E-mail: atera@atera.bg; www.atera.bg

Ще се радваме да изпием по чаша вино заедно! :)

Отговори на това съобщение
 Re: WEAR MY GLASSES – фотографска изложба на Евгения Николова в ATERA Print & Galler
Автор: photosiast   
Дата:   11-06-12 10:50

Никога не съм я разбирал тази мода с очилата. Масово всички момичета си разголват гърди, крака и каквото могат, а крият една от най-красивите и одухотворени части на тялото - очите. Скрити зад очилата всички мацки на улицата са ми абсолютно еднакви, просто не ги различавам една от друга. Студени роботи от конвейра, стъклен поглед и преграда която сякаш казва "аз съм си самодостатъчна зад моите очила, ти не ме интересуваш". Ми хубу. :)

Това така, като лирично отклонение - иначе браво за изложбата! [beer]

Re: WEAR MY GLASSES – фотографска изложба на Евгения Николова в ATERA Print & Galler
Автор: aliengg   
Дата:   11-06-12 10:57

photosiast, заповядай на изложбата - ще видиш, че за съвсем друго нещо става дума в този проект...
[shtrak]

Автор: Aliengg   
Дата:   12-06-12 08:52

http://next-dc.com/blog/wear-my-glasses

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »