Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Обраха ме
Автор: yaroslav   
Дата:   13-02-12 08:55

За мое съжаление на 11.2.2012 г. рано сутринта съм проспал факта, че имам гости.

Отговори на това съобщение
 Re: Обраха ме
Дата:   13-02-12 08:58

В следствие на посещението, от дома ми липсват:
лаптоп Dell Vostro 1015
апарат HP 945
апарат Fujifilm Finepix AV 100
и няколко златни накита.

Моля, ако някой срещне нещо от изброените неща по заложни къщи, обяви, битаци и др. да ме информира.

p.s Кражбата е в Кюстендил. Предполагам, че нещата ще се продават в София, Благоевград или Дупница.

Публикацията е редактирана (13-02-12 09:47)

Автор: danny_falin   
Дата:   13-02-12 09:03

тръпки ме побиват, дано си върнеш ценностите

в къща ли живееш? този номер с влизането докато някой спи, още не мога да го възприема

дай малко повече подробности да се опитам да извлека някаква предпазна мярка или поука

Дата:   13-02-12 09:12

В апартамент на първи етаж живея. През прозореца на кухнята е влязъл "човека". Височината е около два метра. Били са поне двама и са се катерили един върху друг. PVC дограмата са отворили чрез напъване с отвертка. Отпечатъци има ама са от латексови ръкавици.

Автор: MauMyHa   
Дата:   13-02-12 09:26

yaroslav
съжалявам за случилото се. за съжаление крадците не спят и са на всакъде около нас[smilie2]
обикновенно не може да бъде предотвратено деянието но, може да помогнеш на следствието ако си спомнш за съмнителни хора в твоето ежедневие[smilie5]

Автор: ecobo   
Дата:   13-02-12 09:28

И мен ме обраха по абсолютно същия начин, през 2008-ма.
Вече знам кой е извършителя, някой си известен столичен крадец с прякор "Рàка".
Знам също, че някой ден Господ ще ме срещне с него и гада ще си плати прескъпо за всички нерви и пари, които потроших покрай тази кражба.

Не се коси! Пак ще си купиш техника.
Много по-гадно от загубата е чувството, че някой ти е бърникал из къщата докато спиш... Отвратително е!

Автор: sirkhann   
Дата:   13-02-12 09:41

В кой град е това?

Застраховайте си техниката. Така поне горчивото чувство, че са ви бърникали из къщата (което наистина е отвратително), поне ще има една положителна мисъл, че ще можеш да си купиш нещо по-ново като модел с парите от обезщетението.

Автор: папач   
Дата:   13-02-12 10:39

Кражбата и техниката са най-малкия проблем.Тука става дума за голяма наглост защото тия са били готови да убиват при евентуална среща с домакините. Не знам от къде е това чувство за безнаказаност и къде спи многобройната ни и скъпоплатена полиция?
На предната нова година са запалили лампите и тарашували при кой съсед докато е спял.Преди няколко дни са обрали друг приятел през деня и са го оставили без лаптоп,пари и бижута.
Дали има изискване за документ на стоката в заложните къщи?

Автор: sirkhann   
Дата:   13-02-12 11:28

Папач, така е и по-добре да се правиш на заспал в такива случаи. Аз имам застраховка с клаузи грабеж, вандализъм и т.н., т.е. дори да влазят докато съм нас, да трошат и да рисуват по стените. Единствено нещата от харда никой не може да ти спаси.

Публикацията е редактирана (13-02-12 12:21)

Автор: graphic   
Дата:   13-02-12 12:04

Все повече се замислям дали да не си взема второ куче [smilie11]

Автор: mbs   
Дата:   13-02-12 17:23

@yaroslav, съчувствие за загубата!
@sirkhann, на такива не трябва да се прощава, още по-малко да се прави човек на заспал. Преди години в Солун един приятел, американец, хилка човек - има няма 50 кила с дрехите - събужда се през нощта от шум, който вдигат двама албанци, влезли в стаята му през отворения прозорец. Беше ги потрошил... единия беше останал без една обувка. Друг пример - в Сърбия циганите предпочитали да крадат от българи, защото наш`те като ги оберели си траели и си стоели при сергията да си пазят стоката, докато сърбите гонели до дупка и пребивали крадеца. Такива ми ти работи... народопсихология.

Автор: peenchev   
Дата:   13-02-12 18:28

yaroslav,знам какво ти е.Няма по-гадно чуство от това.Лично мен два пъти ме обираха докато спяхме аз,жената и детето.На сутринта усещането е смазващо.Sorry,брат.между другото аз съм от Дупница,тук има две заложни къщи,а собствениците им са ми познати,утре ще ги наобиколя.Ще се радвам да помогна,за съжаление на мене нямаше кой.

Дата:   13-02-12 19:07

peenchev, ще се радвам да удариш едно рамо в дупнишките заложни къщи.
Благодаря ти предварително [beer]

Автор: simbon4o   
Дата:   13-02-12 19:19

Тъпото е че ако го убиеш защото ти е влязъл в къщата ще те осъдят повече от колкото, ако го шибнеш с кола "по невнимание" вероятно... с други думи нямаме права да се защитаваме.

Автор: mirmiracle   
Дата:   13-02-12 19:27

Щом са били двама по-добре е, че не си се събудил. Всичко може да се очаква в тази ситуация. Иначе наглостта на крадците не може да се отриче , но съм сигурен че ще си намерят майстора рано или късно.

Автор: pefoto01   
Дата:   13-02-12 21:09

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: asahi   
Дата:   13-02-12 21:13

Ти насочвал ли си заредено оръжие срещу човек? А представяш ли си го? А като ти се качи адреналина представяш ли си го?

Автор: GOSPODIN   
Дата:   13-02-12 21:20

asahi, аз съм насочвал , обикновено се молят или се напикават и какво от това? Все пак беше АК47.[smilie5]

Дата:   13-02-12 21:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: asahi   
Дата:   13-02-12 21:23

И кво? Голям кеф, а?

Дата:   13-02-12 21:25

Автор: GOSPODIN   
Дата:   13-02-12 22:03

Да , Асахи, кеф беше, защото тези хора ВЪОРЪЖЕНИ с чифтета и трепеха де що намерят дивеч, без никакво съобразяване със законите.

Автор: pmartinov   
Дата:   14-02-12 16:53

Много неприятна история yaroslav !

Миналата година на 10ти юли една нинжа се опита да ми влезе на гости през прозореца на къщата,точно започнаха голямите жеги,но имаше лошия късмет,че бях полубуден .В момента в който дочух че противокомарната мрежа се опитва да се отдели от прозореца не по своя воля направих много рязко движение и нинжата стопи подметките .Това се случи в 4:45 сутринта .Допуснах грешка че направих рязко движение което ме издаде че съм буден.Тъй като набързо пресметнах че докато се облека и обуя крадецът вече ще е взел доста преднина из уличките на махалата и прецених че не си струва да го гоня.Няколко души които ме познават по характер се опитаха да ме убедят неуспешно че може би така както се е случило е по-добре и за двамата в което хич не съм убеден.Живея в централната част на Пловдив.

След като при теб са проникнали още през зимата това означава че лятото ще бъде пълно с нинжа-сериали.

Кризата превърна много несретници в престъпници и тъй като тя тепърва ще се задълбочава агресията им ще нараства във времето.

След свършен факт съжаленията са излишни.

За това мерките трябва се взимат навреме.

Публикацията е редактирана (14-02-12 17:10)

Дата:   17-02-12 09:25

peenchev, какво е положението в Дупница? Има ли някакъв резултат?
pmartinov, в такава ситуация, най-добре и за двете страни е да се разминете.

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   17-02-12 10:54

Преди две години на една приятелка (Младост 1, първи етаж) и бяха влезли през прозореца в кухнята, взели каквото взели и сега внимание: Сипали си двамата манджа от тенджерата в кухнята, седнали и хапнали.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »