Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Каква камера да си купя за заснемане на видео ?
Автор: i7   
Дата:   14-12-11 13:50

Здравейте, Разполагам с около 1000 лв., и искам да си закупя чифрова видео камера. Моля, посъветвайте ме коя да избера.Камерата ми трябва за да снимам само видео (за снимки имам сносен фотоапарат).

Поздрави.

Отговори на това съобщение
 Re: Каква камера да си купя за заснемане на видео ?
Автор: Voland   
Дата:   14-12-11 13:59

Какво видео искаш да снимаш? Аз съм фен на т.нар. dslr video или hdslr. Бих продал стария апарат и бих взел дори по-нисък клас цифров-огледален, но с 1080p видео.

Автор: Voland   
Дата:   14-12-11 14:01

Ако наистина имаш 50d и 40d можеш да скочиш поне на 7d, или поне да смениш 40-ката за 600d. Имаш и някакви обективи.

Дата:   14-12-11 14:17

Здравейте,
Аз си харесвам 40D-то и не искам да го продавам. Искам да си купя видео камера. Не ми се занимава с фотоапарати които снимат видео. За парите които имам, има избор между Sony, Canon и Panasonic. Не мога да избара измежду тези марки.

Автор: nikola65   
Дата:   14-12-11 14:40

От скоро снимам с тази:
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=4&product=8914&show=additional

Невероятна е. Страшно съм доволен от всичките и възможности за този клас камери. Отлична HD-картина, голям капацитет на паметта, много настройки, лесна и удобна за работа и т.н. Според моите изисквания, за снимки не става. Изключително съм впечатлен от стабилизацията на картината при движение, без значение дали ходя или снимам от колата в движение.
Много време и аз се чудих какво да си взема и след дълго умуване и консултации се реших на тази. Проблема ми беше, че след като я поръчах на няколко места тук и след повече от половин година безплодно чакане, с мотива че била много "нов" модел, накрая ми я донесоха от закъсалата Хамерика само за 600 долара(горките, да ги ожалиш).

Дата:   14-12-11 15:04

Благодаря nikola65, ще отида да я видя на мястно.

Автор: emo99   
Дата:   15-12-11 10:43

Тази камера е много скъпа бре ... Няма ли по-евтина HD камера ?

Автор: emo99   
Дата:   17-12-11 19:08

Няма ли други предложения ?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »