Автор: rlk
Дата: 07-09-11 21:50
Най-сетне! Мерси aron, че някой най-сетне разбра какво питам (що годе). Оооо, забравих, че в България всички са професионалисти и затова на там дръпнаха нещата. Какво толкова не е ясно в питането ми? Взел съм си един принтер просто и искам да направя еди-какво си с него. Не еди-какво си просто, а да почна да си печатам снимки с него (за каквото служи по принцип). И бих искал да става по този начин, а не по онзи. Въпроса беше дали някой си е вземал от Китай директно нещата, които му трябват за да прави това, което иска с това, което си е купил. Няма да отварям нито печатница, нито студио, да продавам, да вземам хляба на никой (особенно от България за да са спокойни всички, а и едва ли съм добър достатъчно за това).
Та на въпроса все пак. Китайците знаят 2 и 200мил. и аз се интересувам от първото. Дори и да си взема 10 бройки и повече, другите ще ги раздам ако ще и на познати. Пак излиза същото като при закупуването на един комплект само дори нови канонски касетки. Мастоло си вземам от R-JetTek и съм много доволен (епсъна вече не ми се запушва или мноооого рядко) и цените са добри и в сервиза са много коректни и учтиви. Защо да давам $100 на някой си то иБей (заредено с проблемни мастила - това вече съм го установил) за нещо което вече знам, че струва десет пъти по-малко и мога да си го взема и аз от там от където и той се е снабдил. Имам си мастилата, искам и системата да си взема. Питам кой го е правил и как става (и подробности)? Това е. Друго няма. Просто и ясно.
П.П. Ако искате може и някои линкове да пусна на това за което съм питал до момента китайците. Аз не съм купувал никога от там или където и да било извън Щатите и затова незнам как стоят нещата. От България много повече са си поръчвали хората и по-знаят как стоят нещата и затова питам.
|
|