Автор: boni
Дата: 11-08-11 11:01
Това са основните неща, които смятам, че си струва да препиша от другата тема.
Дата: 10-08-11 22:48
Авела, аз още преди година казах - инфлация( девалвация) на фотографското изображение.
Абсолютно пренасищане, преяждане и то не само във фотографията.
Аз лично все по-трудно се впечатлявам от каквото и да било около мен в живота.
Дата: 10-08-11 22:56
Знаете ли кои са публиката в момента?
Гладните.
Тези, които не са преяли от ежедневно гледане .
Видях ги много пъти на моста до НДК - хора, които никога не са влизали по фотографските сайтове се дивяха на снимките ви там.
С някои си поговорих, въобще не бяха наясно, че съществува фотография в интернет. Едната група бяха по-възрастните, които почти не ползват нет. Другата група - тийнейджъри, които са гледали само фейсбук снимки.
Всички ние, старите членове на ФФ отдавна не сме пълноценна публика.
Дата: 10-08-11 23:18
А какво правим, когато няколко сами по себе си добри автори не могат да се понасят един друг? Често от различни жанрове? И когато едните ти пишат - това ли ще гледаме, птички и буболечки? А другите роптаят - какви са тея артове, това ли е фотографията? Трети пишат - щом има голи тела, аз напускам сайта и си трия снимките. Скоро точно така ми писа доста добър пейзажист и си закри профила, защото на 1-ва стр излизнала снимка на полугола жена. Четвърти пък не търпят някой да е по-по- от тях...И когато ти пишат - ако тоя ще е във вашия сайт, аз се махам?
Аз честно не мога да се справя с тази типична нетолерантност по нашите ширини.
Дата: 11-08-11 00:43
От казаното дотук мисля че:
1. За да се вдигне нивото на албум, трябва от представяне да се излиза само с портфолио и съответно да няма компромиси.
2. За да се вдигне нивото в рейтинг А, трябва д а могат да гласуват само автори, които имат права за категориите - т.е. потребители без снимки и автори от представяне да не могат да гласуват.
3. За да се вдигне нивото на рейтинг Б, трябва да се измисли начин добрите автори, можещи да гласуват с Б, да бъдат по-активни.
|
|