Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 промяна на 1-во съобщение?
Автор: deusex   
Дата:   20-07-11 21:54

Въпрос към администраторите на сайта.

Защо не може да се променя 1-во съобщение от тема? Може ли това да се направи?

Защото вмомента, повечето теми започват с "следва" и така няма смисъл според мен от това ограничение.

Отговори на това съобщение
 Re: промяна на 1-во съобщение?
Автор: serjy   
Дата:   20-07-11 21:56

да [smilie24]

Автор: Sa6370   
Дата:   20-07-11 22:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: neuromancer   
Дата:   20-07-11 23:06

Направо трябва да се забрани промяната на всички съобщения, айде 5-10 минути след публикуването да може да си оправиш грешките. А така всеки пише глупости, обижда, после като му кажат какво мислят за него той трие всичко което е писал и изведнъж е най-културния в цялата тема, а другите го нападат неоснователно [smilie18]

Автор: the_shooter   
Дата:   20-07-11 23:09

[smilie24]

Автор: sirkhann   
Дата:   20-07-11 23:48

Най-добре би било след 30 мин. съобщенията да не могат да се редактират и толкоз [smilie24]

Автор: pachok   
Дата:   21-07-11 00:02

Най-добре е да не се пишат глупости и да се спами, иначе е хубаво да можеш да си редактираш саобщението, понякога просто се налага /допуснал си неточност, неразбираемо е или пък се е получило двусмислие.../

Автор: asahi   
Дата:   21-07-11 00:13

Абе първо пишеш, после четеш и накрая публикуваш. Толкова ли е сложно?

Автор: boyanb   
Дата:   21-07-11 00:20

а кво стана с кроповете и редкциите

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   21-07-11 00:32

.. Нема 5 , нема 10 , нема 30 ..... щом си го написал - това е положението ... [smilie7] [smilie7]

Ако си мъж - на думата си дръж !! ..... казваше дядо ми ...

Аа , да ... и друго ми казваше - Заради п"тка , п"тка не ставай ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: ka-spot   
Дата:   21-07-11 00:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: mitku   
Дата:   21-07-11 00:58

Мда... и според мен е безсмислена тази забрана за редакция на първото мнение и е явно, че не върши никаква работа освен да пречи (даже по-скоро дори НЕ пречи, а само досажда). И не си спомням даже за какво е, въпреки че съм сигурен, че в предишни години имаше още няколко подобни теми и там имаше някакви обяснение, което явно и тогаз ми се е струвало недостатъчно логично щом дори съм го забравил. А относно редакциите в останалите мнения по принцип - не мисля, че пречат. [smilie24]

Автор: pefoto01   
Дата:   21-07-11 01:04

Автор: exobexo   
Дата:   21-07-11 09:11

Автор: ivodam   
Дата:   21-07-11 09:18

Би трябвало да има някакъв период за редакции и на първия постинг, примерно 6 часа, както е в ДИР-а. А то една техническа грешка да не можеш да си оправиш е тъпо...

[smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   21-07-11 09:35

Като пишеш смс, мейл или друга онлайн форма как го поправяш? Има си "предварителен преглед" - ако ти пука какво си написал и как изглежда го ползваш и си ОК.

Автор: n1x0n   
Дата:   21-07-11 10:28

В сегашният си вид е абсолютно безмислено, защото се позволява на хората да оставят първото мнение празно и да пишат във второто. Ако се трият директно темите с празно първо мнение - това правило ще почне да върши работата, заради която беше въведено.

Като цяло, всяка мярка, изискваща усилен модераторски контрол за да функционира - най-често не върши никаква работа във форум без модератори.

Автор: serjy   
Дата:   21-07-11 11:10

да ама не. на мен ми беше крайно неприятно когато в една моя тема в базара, пуснатите от мен снимки в един красив момент се смениха с други и нямах абсолютно никаква възможност сам да оправя нещата, отделно цял ден писах на кой ли не и никакъв резултат, та след пускане на няколко поредни теми във форума се намери някой и изтри това съобщение.

Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   21-07-11 14:28

Ама като пием по 390 грама кайсиева ракия файда от редакция няма. [beer]

Публикацията е редактирана (21-07-11 14:29)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »