Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на сапунерка
Автор: 798099   
Дата:   21-07-11 09:58

Наистина, моля за съвет. Рових из темите, но нещо не открих каквото ми трябва.

Накратко: необходима ни е сапунерка за служебни цели. С нея ще се снима готова продукция. Снимките са предназначени за създаване на архив, а не за печатане. Архивът се поддържа, тъй като известна част от продукцията има уникален (в смисъл на единични бройки) характер и повтаряне може да има след години, може и да няма. Създаването и съхраняването на конструктивна документация е безсмислено, трудоемко и не дава повече информация от снимката.

Изисквания:
- възможно най-светъл и най-широк обектив
- възможност за изключване на светкавицата в режим "авто"
- зуум от 3х до 5х е напълно достатъчен.

С апарата ще снимат различни хора и колкото е по-просто менюто, толкова по-добре.

Само не ми скачайте веднага, моля! Нямам излишно време да ровя по сайтовете и затова моля за помощ. Знам, че има колеги, които ще дадат точни отговори и ще бъда благодарен за съветите им.

Принципно няма ограничения в бюджета, но мисля, че едни 300 - 350 лв. са достатъчни.
Не мисля, че е необходимо да купуваме Canon G 10, например, защото е все едно да стреляш врабци с топ!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена