Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Шум при D5000 помогнете!
Автор: emzo   
Дата:   14-12-10 12:12

Здравейте, много ми е важно и не ми се чака до петък! Помогнете ми моля. Има ли опция на апарата за подобряване на шума от пердето и огледалото? Снимал съм Praktica MTL50 и там шляпането е по-готино. А също съм пробвал и с Pentacon SIX и там като щляпне това ми ти огледало и тия пердета и получавам ерекция.

Може ли да си настроя D5000-to да шляпа като Pentacon-a

Отговори на това съобщение
 Re: Шум при D5000 помогнете!
Автор: didesignbg   
Дата:   14-12-10 12:23

Ако има перде, раутата е мноо сложна.
Пръскай с райд против молци[smilie5]

Автор: digitalgab   
Дата:   14-12-10 12:24

Ами що купи Никон и не го ли слуша шума като го купуваш та да не ревеш сега? [smilie5]

Автор: kirsena   
Дата:   14-12-10 12:28

Браво, все бях чувал за недоволни от тоя апарат, ама това уби всичко детско в мен.

Автор: gpi72   
Дата:   14-12-10 12:35

Ми да беше взел К-х найш колко хубаво щрака [shtrak]

Автор: дидибаев   
Дата:   14-12-10 21:18

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: the_shooter   
Дата:   14-12-10 21:39

Ами той човека е писал: "Не ми се чака до петък"![smilie5]

Автор: kefalcho   
Дата:   14-12-10 23:13

Ми то заради шляпането много хора са се запалили имам го във софтуера от спомени от детството[shtrak] шляп Марийке...

Автор: hotsnail   
Дата:   14-12-10 23:20

Еми не от модерните ДСЛР-и само Сони и Пентакс правят истинско щракане.

А700 примерно е като гилотина - ШЛЯЯЯК и модела замръзва за 10-тина секунди - може да снимаш на слаба светлина.

Дори НЕКС-5 шляпа яко хем няма огледало. Ама като го пуснеш на 7 кадъра в секунда и си снимаш панорами на чисто - всички в радиус 5 метра залягат уплашени, че арабски терорист пука с картечница.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (14-12-10 23:20)

Автор: rigs   
Дата:   15-12-10 00:23

Emzo никона има една опция за намаляване на шума. Влез в менюто където се избира начина на снимане, дали да е една снимка, серия или да снимаш с дистанцияонно. Най-отдолу е символ Q в квадратче. Ако имаш упътване виж на страница 65 мисля. Моята книжка не е при мен затова не съм много сигурен. Мисля че това е само за единични кадри.

Автор: emzo   
Дата:   15-12-10 11:42

Благодаря ти rigs[smilie24] , но аз искам да го усиля! [shtrak] [smilie21] [smilie5] [smilie18]

Автор: showtime   
Дата:   15-12-10 11:50

Петъчната тема дойде по-рано...[smile]

Автор: pif   
Дата:   15-12-10 12:05

Има едно файлче - shutter.wav
В него е записан звука. Трябва обаче да влезнеш в сервизното меню и да си ъплоуднеш нов файл през усб-то. Никон мисля бяха дали цяла библиотека или пък библиотеката я имаше в сервизния софтуер. Става и като качиш новия файл на картата но трябва да е в руут директорията и да няма друго на картата. После с комбинация от клавиши влизаш в сервизно меню и сменяш файла. Имаше и някви .kst профили за движението на огледалото и пердето ама не си спомням как се правеха. Като цяло бяха екселски файлове ама кое поле какво значи - никав спомен.

Автор: santoli   
Дата:   15-12-10 12:18

Ако пердето шляпа много помисли за ролетни щори. Последна алтернатива е дървени кепенци пред сензора, ама това тяло като не е влагозащитено може да се надуят в кофти време и да блокират огледалото.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »