Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ за избор на фото
Автор: aivan_pm   
Дата:   28-04-10 21:37

Помогнете да си избера някакъв аматьорски фотоапарат, ако може кажете по -добрите марки(цена/ качество на снимката) и по - важните параметри .Говоря за нещо до 250 лв.Благодаря предварително на всеки отговор.[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ за избор на фото
Автор: venven   
Дата:   28-04-10 21:52

Отиваш в първия хипермаркет за техника.Намираш щанда за щракачи. Заговаряш любезната продавач-консултантка и ѝ изплакваш какво търсиш и какво ще щракаш.Тя ще ти даде най-добрия съвет. Тук ще развихриш такова състезани в познанията на форумците , че накрая нищо няма да разбереш! И се забавлявай без да се съобразяваш много-много с мненията на капацитетите, след като ще снимаш аматьорската!!! Успех[shtrak] [beer] [smile]

Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   29-04-10 00:56

(sleep)

Автор: aivan_pm   
Дата:   29-04-10 01:31

ЕХЕЕЕ ТВА ПОСЛЕДНОТО МН. МИ ПОМОГНА [smile]

Автор: vladihg   
Дата:   29-04-10 11:25

Вчера в ТЕХНОПОЛИС продавач-консултантите на фотощанда ме изгледаха като извънземен като поисках да ми кажат какви хибрдни АА батерии тип Енелуп имат...Ивикаха некъв "разбирач" дето съвмсем уверено ми каза че такива несаморазреждащи се батерии никога досега не са произвеждани и че Саньо Енелуп само ги рекламирали като такива ма били боклук[smilie5] Нищо че аз вече близо 2 години ползвам подобни хибридни на Униросс[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: vladihg   
Дата:   29-04-10 11:46

Ако имаш по-високи изисквания може да видиш личните си съобщения - иначе каквото и да вземеш все ще върши работа за непретенциозно ползване.[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »