Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 моля за съдействие
Автор: taislr   
Дата:   06-03-10 01:39

на 15.03 2010 ми беше откраднат фотоапарат CANON 450D заедно с два обектива TAMRON,та молбата ми е,ако ви предложат да ви продат такъв апарат разчитам на съвеста на хората още, да ми пишете или да се свържете с мен на тел.052 603733 това е варна.сигурно съм наивна да вярвам но все пак съм длъжна да опитам

Отговори на това съобщение
 Re: моля за съдействие
Автор: asahi   
Дата:   06-03-10 01:44

Смени заглавието на "Откраднат 450Д във Варна" и посочи серийния номер. Има достатъчно добри и честни хора. Бъди сигурна.

Автор: asahi   
Дата:   06-03-10 01:50

Това 15.03 още не е дошло. Да не е 05.03? Текстът в първия постинг не се редактира, само заглавието. Дай повече инфо за обективите.

Автор: MarinY   
Дата:   06-03-10 01:58

Късмет!

Нещо, не минава седмица без подобна обява.

Автор: markiza   
Дата:   06-03-10 02:22

Изчакай да дойде 15 март и после пускай обявата, сега още не са ти откраднали апарата!!!

Автор: atrifonov   
Дата:   06-03-10 10:41

Това заглавие ми напомня за филма " Утрешния вестник" или както там се казваше. Още не е дощло 15.03 а ти знаеш че ще ти откраднат апарата[smilie5]

П.С Абе само Канони крадат[smilie8] Добре че си взех Никон

Автор: taislr   
Дата:   06-03-10 14:53

извинявам се за датата не е приятна емоция да ти влязат в къщата и да ти откраднат и апарата и лаптопа,но имаме полиция всико е намерено на първо място крадците 2ро РПУ Варна са върха за няма 24 часа си свършиха работата и младежите по бързата процедура до до 5 дни ще са осъдени ура

Автор: tonitka   
Дата:   06-03-10 15:04

Браво на полицията за бързото действие! Дано не ти се случват втори път подобни случки! Успех![smile]

Автор: Mixmike   
Дата:   06-03-10 15:15

Е как може да напишеш 3 реда изречение без каквато и да е пунктоация???[smilie10] [smilie10] [smilie10]
Четох го 3 пъти докато разбера за какво става въпрос[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: hemilio   
Дата:   06-03-10 16:28

има няколко запетайки![smilie18]

Автор: atrifonov   
Дата:   06-03-10 16:55

Браво на полицаите[smilie24]

Автор: mariana88   
Дата:   07-03-10 02:12

Браво.Най-после и една приятна новина.Извиниха ли ти се крадците? Що за хора са разбра ли? На мен преди години ми пратиха да ми се извинява информатора на крадците.Изпаднал в дългове на ротативките в Студентски град и му обещали да му опростят парите, ако даде информация в коя стая има в общежитието телевизор и касетофон и да каже кога ще липсват собствениците за да ги гепят.И съквартирантката се изпуснала кога ще липсвам ,а той я завел да я черпи та да освободи терена на крадците. При теб имаше ли информатор?

Публикацията е редактирана (07-03-10 02:20)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »