Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предлагаме интересна работа
Автор: digitali3ator   
Дата:   14-02-10 23:53

За хора с творческа нагласа и страст към технологиите, с добра визия и умения за работа с видео техника и софтуерни инструменти.
Повече на http://bit.ly/cbeztt или job@digital.bg

Отговори на това съобщение
 Re: Предлагаме интересна работа
Автор: d256h   
Дата:   15-02-10 09:18

Какво казва Гугъл за семплия адрес посочен в първия пост:

===================
за контакт: Ралица Андонова
reklama@digital.bg; rali@digital.bg
тел. 974 62 03, 975 32 09, GSM: 0882 63 14 69
Диджитъл Медиа ЕООД, София, Младост 1, бл. 39
===================
http://www.opus-adv.bg/var/docs/1-SPISANIA/Digital%20Demo/Digital-Demo.Tarifa.09.pdf
===================

За да съм коректен, всяка обява за работа трябва, да бъде посрещана положително.

Аз я посрещам положително..

В същото време, всяка обява направена по секретен начин и сочеща към нещо в мрежата трябва, да бъде внимателно проверявана... какво да се прави времената са такива

И какво си мисля, просто си мисля, без опит за друго..

Та си мисля, че от печат и реклами до броудкаст и телевизия разликата е огромна. Или някой във фирмата, където служителите са с масови мейли АБВ е уцелил шестица от ТОТО-то или фирмата е купена от някой скандинавски инвеститор.

И продължавам да си мисля... какви кодери за стрийминг трябват, за да се поддържа едновременен пбоудкаст на минимум 500 клиента, направо страх ме хваща от цената..явно става дума за много яка техника и много пари... Няма лошо, така трябва, в днешно време, в тази криза, да се отварят нови работни места е нещо повече от добро дело.

Дано начинанието се превърне в успешно! Като фен на Мечо Пух, ще възкликна 'Колкото повече - толкова повече!

Публикацията е редактирана (15-02-10 10:42)

Re: Предлагаме интересна работа
Автор: Mec   
Дата:   15-02-10 11:33

Не обичам работата за съжаление, [ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »