Автор: exile
Дата: 31-12-09 12:35
Ми честно казано му бях в три лекции, едната от които всъщност беше контролно. Просто след втората лекция реших, че брейн демиджа е твърде голям. Няма да обсъждам човека тук, едно, че няма смисъл, второ, че все пак от две лекции въпреки, че видях достатъчно за цял живот - това не може да е цялата истина, трето, че може би не е много етично, но от друга страна не смятам за много етично нито фактът, че ми преподава, нито държането му като преподавател, но това са други теми.
Виж, в контролното имаше култови въпроси, примерно, не си спомням дословно, но смисъла е същия, кой от обектите ще даде правилно мерене (един вид отразява подходящи процент светлина за да не излъже меренето, своеобразна сива карта, ма не сива, разийш ли) - лист ламарина, тухлена стена, каммена стена, суха трева и още нещо, дето не си го спомням.
Иначе честно казано за хора дето са хал хабер лекциите са като цяло прилични, нещо като фотографска книжка на national geographic, ама в съкратено от редактор-махмурлия опърпано издание с правописни грешки, което предвид нивото на студентите и желанието им да разберат нещо е даже повече от необходимото.
Честно казано след краткото ми познанство с г-н Предов чета постовете на съфорумника ни Canon с друго око, тъй като последния нещо май го защитаваше един вид и даваше за някакъв пример, което за мен е крайно неразбираемо. Гледам с друго око и на всеки "заслужил фотограф" роден преди 65-та година, леко съмнително и предпазливо, предубедено е прекалено силна дума.
|
|