Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 РАБОТА ВЪВ ФОТО СТУДИО!!
Автор: ratm18   
Дата:   09-09-09 09:45

Здравейте. Едно от най-добрите фото студиа в София търси да назначи на работа копист. Търсим човек с отлична компютърна грамотност, който да владее продуктите на Adobe. По - конкретно Photoshop и Elements. Да има познания по фотография и дизаин. Да умее да снима във фотостудио, външни снимки, заснемане на сватби, тържества и др. мероприятия. Работата се състои в подготовка и копиране на снимки в най-различни формати с Frontier 570, сканиране, реставриране, обработка на стари снимки. Кандидатите с опит в областта ще бъдат с предимство. Предлагаме трудов договор, много добро заплащане, както и допълнително възнаграждение спрямо постигнатите резултати. Не напоследно място търсим човек, който може лесно да се адаптира към динамична среда на работа, общителен и комуникативен, готов да поема инциативи и отговорности!
За контакт:
Венчо Миланов гсм - 0888203201

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Пешо   
Дата:   09-09-09 10:20

Забравихте да допълните: И всичко това за 350 лв месечно.

Re:
Автор: modiliani   
Дата:   09-09-09 10:23

Определено не е толкова заплащането!!
Но не мисля да го коментирам тук...

Re:
Дата:   09-09-09 10:25

Това е обявата, моля само който желае и се интересува истински да подходи сериозно!
Не желая такива коментари. Има оставен телефон за връзка, който желае да се поинтересува и да се обади. Това е..

Re:
Автор: asahi   
Дата:   09-09-09 10:27

Ако познава Фотошоп, но не познава Елементс фатално ли е?

Re:
Дата:   09-09-09 10:54

Не разбира се.....всичко може да се научи, стига да има желание :) няма проблем

Re:
Автор: danny_falin   
Дата:   09-09-09 11:05

е то елементс не е ли осъкатен фотошоп ?

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   09-09-09 11:25

Ако става дума за фотостудията от веригата на фуджи-Джуниър , БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ!!![smilie23]
(ако не - фронтиерът е машинка , на която всеки би изпитал удоволствие да копира!)

Публикацията е редактирана (09-09-09 11:30)

Re:
Автор: swan_   
Дата:   09-09-09 12:26

Обявата е интерсна - бих звънал, ако не се развивах в друго поприще. Все пак не мога да разбера какво пречи и кара работодателите да крият заплатата, която предлагат?!? Според мен единствената причина може да е надежта, че някой ще се пре*бе и ще започне за по-малко пари, отколкото са предвидени. Всички обяви за работа в "европейски" страни, които чета са с посочено заплащане, обикновено като някаква граница.
Защо не напишете: "..много добро заплащне - 800-1000лв, в зависимост от опита и уменията. Бонуси до 500лв на месец." и т.н.?
Успех на канидатите![smilie24] [smile]

Re:
Автор: snooper   
Дата:   09-09-09 12:44

Обявата видимо е от фото "Венчо" - доколко имиджа им е добър... аз не се наемам да коментирам.

Re:
Автор: pefoto01   
Дата:   09-09-09 13:23

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: Shtrak   
Дата:   09-09-09 13:24

по-добре кажете, че става въпрос единсвено за копист и то с опит, а не за копист и фотограф, да не звънят напразно хората[smilie5]

Re:
Автор: vladod   
Дата:   09-09-09 22:10

Ако всичко изброено се очаква да го прави един човек - ихаааааа [smilie18]
Който се справя отлично с изброените неща, ще се справя много добре и без да бачка във фото Венчо [shtrak] /извинявам се за спама/

Re:
Дата:   09-09-09 22:22

Абе има хора, дето си търсят шеф. Ще намери Венчо персонал - София е голяма.

Re:
Дата:   10-09-09 10:18

еми да за това фото става въпрос..и има хора които се справят...аз съм един от тях..просто колежката реши че ше учи и останахме без един човек...ба4кам по доста повече от 8 часа..ама това не ми пречи да си ходя на работа, най-малкото защото я харесвам.
Колкото до рейтинга на фотото..мога да кажа че е много добър...идват всякакви фотографи да вадят снимки...като тръгнем от сватбарските до такива които искат да правят изложба. Frontiera ни е един от най-добрите в България с подържаща резолюция 600 dpi..останалата...техниката също.
Имаме и сайт, който желае да погледне...макар и да бъде още не изцяло завършен.
Колкото до позицията за копист...която е обявена...мога определено да кажа, че няма да работиш само това..работата е доста..и от всичко. Който има желание нека да дойде да опита това е...друго не знам кво да кажа..А
да предполагам, че за заплащането е най-болезнения въпрос. Повтарям - много е добро, но точна цифра не мога да назова все пак ...мисля, че мможе да проявите разбиране. Аз работя там и не е моя работа да казвам колко ще бъде - парите все пак не ги давам аз!
Това е...
извинявам се и аз за спама[beer]

Re:
Автор: shuman   
Дата:   10-09-09 12:11

това не е спам,а допълнителна информация

Re:
Дата:   10-09-09 12:14

.ба4кам по доста повече от 8 часа

Да се подразбира:

Работи се извънредно за неясни пари, и не се занае плашт ли се извънредни.

Re:
Автор: J0R0   
Дата:   10-09-09 12:43

Пешо, а да попрестанеш малко с глупостите, а?
Ти през живота си колко работни места откри?
На колко човека даде хляб и какви заплати им плащаше?

Не съм адвокат на Венчо, виждал съм го един единствен път в живота си, преди 10 години ми изкопира първата ми изложба. Отнесе се професионално човека, пусна проби, това харесва ли ти така, другото иначе... Фотото още беше в един блок в Красна поляна.

Но не е в това въпроса, смятам че всеки който открива работни места в България, плаща данъци е достоен за по друго отношение. Като си имаш по-хубава работа - ОК, но има хора, които се нуждаят от тая работа и от тия пари.

Подобни изказвания, колко била заплатата и колко била работата са супер деструктивни. Наеми помещение, инвестирай в машини, наеми персонал, плащай заплати, осигуровки и данъци, бори се за всеки клиент и тогава ела да кажеш, абе колеги, не ходете там, елате при мен на работа, плащам повече, а работата е по-малко.

Re:
Автор: nsirakov   
Дата:   10-09-09 12:48

призовавам администраторите да погледнат малко по-сериозно на изцепки като тази на Пешо

това се превръща в "мода" тук, дразни ужасно дори непредубедения читател...

аман от комплекси [smilie23]

Re:
Дата:   10-09-09 13:44

Аз подкрепям Пешо. Изявлението на modiliani може да се приеме единствено по този начин - скрита експлотация.

Ако трябва да се рекламира работно място (позиция) е добре да се споменават други неща:
-интересна работа;
-работна среда, нова техника, офис в центъра;
-фирмено обучение;
-добър колектив;
-ясни правила и отношения;
-редовно заплащане;
-бонуси при постигнати добри резултати;
-социални придобивки.

При разглеждане на отношенията работодател-наемник следва да се отчитат и двете страни, при това равнопоставено.

Re:
Дата:   10-09-09 13:56

Аз лично не виждам нищо нередно, но като евентуален бъдещ, безработен, се дразня на недомлъвки и обяви с половин уста. И понеже не мися да си хабя парите да телфоно обаждане за да ми кават каквото подозирам, че ще ми кажат пиша тук.

Венчо не го познавам, услугите му съм ползвал 2 пъти и едниня с много добър резултат следвашия със разочароващ такъв.

Re:
Дата:   10-09-09 13:57

мм аз пак не разбрах що го откарахте на заяждане...и не само за моя пост и в други все това откривам ей...човешката злоба е големо нещо...не знам с всичко мога да се преборя ама с глупостта и това не мога...отчайващо е.
Написах поста, защото знам, че има много момчета и момичета, които биха се поинтересували...които дори си мечтаят да работят такава работа. Това са ми били единствените подбуди. И за каква реклама говорим? Мисля, че фотото достатъчно си е изградило перфектен имидж и едва ли има нужда от повече. Поинтересувай се човеко, виж в нета, виж има доста места където пише, кое що как и кво!!! Но да тръгваш и да нападаш...не знам не мога да го разбера! Явно аз и ти сме различни!
пс..
Благодаря ти Жоро!

Re:
Автор: chukov   
Дата:   10-09-09 13:57

Аз пък искам да използвам темата за да споделя едно свое впечатление.
И без това от лекцията на Канон на Фотоваканцията - досега не съм се заяждал [smilie5]

Форумът (и не само този) е пълен с хора, които си мислят, че могат много и заслужават да получават високи заплати или хонорари за това, което вършат.
Но истината е, че понякога не правят разлика измежду случайно заснет добър кадър, излязъл на първа страница и предизвикателството да можеш да работиш в реална работна среда с минимум издънки.

Такива са приказките в темите за сватбите, за моделите, за интериорите.
Разбирачи много
Бойци на фронта - малко.

Всеки, който е извадил 5-10 рейтингови снимки си е повярвал, че е сериозен фотограф и раздава акъл наляво и надясно, коментира възнаграждения, заплати и прочее.

Яваш джентълмени.
Полека и внимателно!

Не визирам никой конкретно от писалите в темата
Просто ми даде повод

Публикацията е редактирана (10-09-09 13:58)

Re:
Дата:   10-09-09 14:02

За да бъдем коректни - в цялата тема дотук думата "реклама" е употребена само веднъж в поста на Модилиани.

Re:
Автор: demolution   
Дата:   10-09-09 14:13

Не се научихме как се пускаме обяви нито ,че само с критика не става.Хубаво е човек да дава работни места особено сега когато има голяма безработица но всеки който е коректен работодадет трябва да пусне и коректна обява и да ,не е лошо да се отбележи заплата. Доста е дразнещо да си изгубиш времето в звънене по телефона и да ти кажат ,че ти дават 350лв примрно.А на момчето който е пуснал обявата не разбирам след като си само служител и не може да коментираш заплащането защо се наемаш изобщо да пускаш обява за работа.Успех все пак с намирането на служител...[smile]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »