Автор: ice_touch
Дата: 24-07-09 10:06
Здравей те драги фото-форумци,
искам да се обърна към вас за помощ, защото вече адски много се обърках в избора си на сапунерка.От прочетените теми във форума разбрах,че за начинаещ фотограф препоръчително да не се хвърля веднага на DSLR.За това реших да потърса апаратче което да отговаря на хем на изискванията ми хем да е за нивото ми като фотограф(любител,начинаещ).
Спрях се на следните няколко модела апарати:
Nikon COOLPIX P90 - видях го на живо поиграх си с него и много ми допадна,като апарат форма,тежест,опции и т.н,следващия е Pentax Optio X70 и него го тествах,но определено по-доволен останах от Nikon-на.Обаче един познат занимаващ се с фотография сподели че Pentax-а е по-добрия вариант..тук идва дилемата мойто наблюдение срещу неговото мнение.3-тия апарат на който съм се спрял е Panasonic Lumix LZ28 за него нямам наблюдения от гледна точка да съм го виждал на живо и да съм го тествал,само review-та които съм гледал,чел.И сега трети човек ме насочва към Sony Cyber-Shot DSC-H50.
И така много мнения близки параментри на апаратите и се чуда,кой е оптималния вариант.
Много ще се радвам ако дадете и вие мнение по въпроса и ми помогнете в избора си на сапунерка.
Благодаря ви предварително.
|
|