Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Sony HDR-FX 7E
Автор: zlzlatev   
Дата:   22-06-11 16:52

Камерата е закупена от Технополис май 2007год.До скоро не съм никакви дертове с нея.Но преди 2 месеца даде грешка 62:11.Проблем със стабилизацията.Камерата снима,но се появава черта отдоло.Ходи по сервизи на Сони но те предлагат решение-смяна на оптика(1200 лв.)което не ме удовлетворява.Някой ако смята да си я поправи по друг начин или с закупуване на оптика...предлагам я.Цена 2100 лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Sony HDR-FX 7E
Дата:   22-06-11 16:57

Камерата се намира в Стара Загора.За снимани часове не мога да кажа...но механиката и видеоглавата си работят перфектно.Към камерата се предлага чанта,1 батерия NP-970,кабели и каквото има...и оригиналната кутия[smile]

Автор: mezzo   
Дата:   22-06-11 23:04

[smilie18]

Автор: moketa   
Дата:   22-06-11 23:35

При положение, че Sony FX-1 в пълна изправност се продаваше наскоро за 2800 лв и тя е поне една степен над FX-7, струва ми се нереално някой да даде 2100+1200=3300 лв за да я ремонтира.
Успех с продажбата!

Дата:   23-06-11 08:35

Спира се от продажба...ще си купя обектива и ще си бачкам с нея,нищо не открих което мога да си купя ново за около 5 бона ,което да ме впечатли!За жялост moketa е прав[smilie2]

Автор: gmir   
Дата:   07-09-11 23:36

до къде докара с Ремонта

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР