Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 габарити и стопове
Автор: kote   
Дата:   16-10-08 00:55

погледнете отзад колите
имам чувството че всяка втора е с неработещи стопове и габарити
и то предимно на нови коли го виждам това
дразнещо е да не ги виждаш в тъмното или да не знаеш дали спират?
та погледнете си вашите коли преди да тръгнете за работа да сте сигурни че няма да ви го нахака някой
днес видях мерседес S500 нов модел с по един габарит и стоп
вчера блееща майка на телефона докато шофира отзад 3-4 годишно де мятка вътре(липсва детско столче)-никакви стопове и само един габарит е то белята си е готова и това не са са най-фрапиращите и още колко много
та моля ви проверете се!

Отговори на това съобщение
 Re: габарити и стопове
Автор: likeduh   
Дата:   16-10-08 08:51

ти нахака ли я .....майката .....отзад...

има неразумни люде това е факт...
самодисциплината е важно нещо, но органите за контрол в случая са по-важни/мене си мога да контролирам,но отсреща кво ме чака...НЕ/

Автор: matataupa   
Дата:   16-10-08 09:11

Всичко е объркано в тая държава. И полицията е объркана, и те са хора , и то силно повлияни от начина на живот и нравите-Пример:

Не ни работеше десния стоп и ни спряха на Ботевградско, на 2-3 километра от изхода на София. Полицаят взе документите, прокашля се и със заучен тон започна да обяснява, как от малките проблеми следвали големи проблеми, явно съвестен и доколкото му позволяват- отговорен. Докато преглеждаше документите покрай нас мина джип Тойота. Според мен с поне 160. Как да пропусна да му спомена, че стопа си е стоп, но 160 е свинщина. Ами това е , човекът се завъртя, остави документите на предния капак, тегли една майна и тръгна към колегата си. НАрочно се забавих , за да чуя какво му каза, и се учудих, да си призная:" Какво да ги занимавам с един стоп- видя ли го Киро как мина?!?"

Аз стопа си оправих след 130 км.
А "Киро" къде ли е намалил. И колко нерви и психика им е останала наполицаите- да оставим съвестта на гражданите, но питам се наистина, колко ли психика им е останала да са полицаи, каквито трабва да бъдат. Може би Декстър знае отговора, но няма как да ни каже...

Автор: boink   
Дата:   16-10-08 09:16

и гледаш някакъв мотор идва лудо срещу тебе и после изведнъж се оказва микробуссссс

Автор: matataupa   
Дата:   16-10-08 09:18

Ааа, при мен няма проблеми, аз съм със сини и зелени светлинки на предното стъкло и под бронята- вижда се отдалеч[smilie5]

Публикацията е редактирана (16-10-08 09:18)

Автор: rumenn   
Дата:   16-10-08 09:28

а мен пък много ме дразни когато габаритите светят като стопове..иска ми се да ги наритам отзад..[smilie18] [beer] [shtrak]

Автор: ejko   
Дата:   16-10-08 09:33

"ти нахака ли я .....майката .....отзад..."????

Автор: Brida   
Дата:   16-10-08 09:38

Пфф! [ezik] Има и други луди - сменят си изцяло задните светлини с едни такива "лукс" изглеждащи, натокани, дето като му карам със 100 зад него на 2 метра дистанция, не моа го разбера стопове ли се виждат или някакво бледо червено сияние... [ezik]
Гъзария... то явно и да нямаш съвсем стопове и габарити си е някаква гъзария, дето не я разбираме.
Ето, например, на мойта Каляска крушката на задния десен стоп често гори (неам идея ква е причината), ама си я наблюдавам. Пък и третия стоп е добра идея, аз лично певече забелязвам третия стоп, отколкото обикновените [smilie24]

Автор: lumix   
Дата:   16-10-08 09:48

А забелязали ли сте колко малко шофьори използват мигачите????

matataupa, аз живея на Ботевградско шосе ...и знаеш ли колко пъти съм наблюдавал гонки на мотористи ...не само че карат със 160 ...ами и на задна гума...!

Автор: boink   
Дата:   16-10-08 10:09

брей, чак пък на задна гума, тцтцтц, какви хора ей. горе пише за джип, не за мотоциклетисти

Автор: IvoZafirov   
Дата:   16-10-08 10:18

Lumix, ти си ми бил комши бре! [smile]

Тия моторисТи ми скинаха нервите лятоска, звънях няколко пъти на ченгетата и нищо. Даже веднъж отидох при една патрулка за да попитам що нищо не правят, а те само дигат рамене и викат, че нищо не можели да направят.

А за стоповете и габаритите котето е право. Много са колиТЕ без или само с по един, което си е предпоставка за инцидент. Моите са винаги изправни.

Лелееее! Абе защо така неграмотно взех да пиша?

Публикацията е редактирана (16-10-08 10:54)

Автор: ddimo   
Дата:   16-10-08 10:20

Мене като ми изгори някоя крушка и вътре се почва едно дзънкане и светкане - нема как да не забележиш. Даже и за крушките на задния номер си мрънка кошницата!!! Та ми е много чудно, след като италианските щайги го правят това от 10+ години, как така новите немски свръхколи не го???(някой спомена S500 горе[smilie11])

Автор: Amigo   
Дата:   16-10-08 10:25

В БГ от селяния няма оправия [cool] [smilie23] Това със светлините си е проблем, но манталитетът на много ганьовци е най-големият проблем [smilie23] иначе не на всеки модел има индикатор вътре, който да ти показва, че някоя светлинка не работи [cool]

Автор: Chitsujo   
Дата:   16-10-08 10:45

Дааа, много не работят. Често ми се случва нощем по магистралата да се натреса на някъв без никакви светлини. Много гледат Тарантино тия хора, много.

Преди време на годишния технически изобщо не отбелязаха, че не ми свети стоп. Добре, че Амигото го беше видял още в Рибарица, та си го смених, ама онез се засрамиха като ги помолих да ми врътнат крушката, защото не бяха забелязали...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.