Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мдаааа, май! ...За Калин Руменов
Автор: d256h   
Дата:   18-09-08 17:01

Публикуване: 18.09.2008, 16:15
Относно 'Моите цигански издръжки'

автор: Калин Руменов

Следва последния коментар на Калин Руменов...който е запознат с историите около него знае, който за пръв път чува да пита Гугъл!
===========================================

С „езика на омразата" се храни статистиката за свършена работа. В края на годината името Калин Руменов и отнемането на наградата му „Черноризец Храбър" ще бъдат положителният баланс на няколко цигански сдружения и организации.

Срещу него те ще получат ново финансиране за неслучващата им се интеграция на малцинствата. И никога няма да признаят скритата ирония. Че икономическото ми нехаресване на циганите на държавна издръжка заработи следващите им заплати.

Досега се чувствах тъпо само като данъкоплатец. Вече и като статистиката, оправдаваща работни места на лицемерни българи. Тяхната кауза е за собствените им задници и е скрита в тях. Където прави компания на главите им, опитващи се да не гледат към светлото циганско бъдеще. То ще е без трети клас, без работа, без осигуровки, без пенсии и без презерватив.

До неговото настъпване аз и моите работещи приятели вече ще сме емигрирали и няма да ни интересува кой ще изработва социални помощи. За да има такива - някой трябва да произвежда продукция или услуги. А не да си играе на правозащитни организации.

Ако на някого истински му пукаше за циганите - щеше да научи гетото как се слага презерватив. Защото не е логично да произведеш 10 деца и пари за храна за нито едно. Както и не е цивилизовано всичките да живеят в курник. Утре никое от тях няма да стане ядрен физик. По-вероятно ще започне да проси. Или да се ебе, пак просейки.

С повечето цигани в живота наистина трудно се разбирам. Те очакват от мен винаги да им помагам. Аз очаквам да тръгнат на работа. В казармата обаче имах цигански приятели. В едно спално бях с двама цигани, изселник в Турция и българин. Циганите бяха съвсем нормални пичове, с които заедно разделихме казармената простотия. След уволнението прекрасният ни модел за етническа хармония се срути, защото спряхме да делим поравно. Интеграцията умря някъде на портала.

Нюрнбергският процес също отдавна е история, но евреите продължават да живеят със спомени. И с необходимост да размахват пръст, когато някой започне да държи данъкоплатска сметка на циганите.

На всички вносни евреи, които напомниха за себе си покрай моя случай, пожелавам дъщерите им да се омъжат за безработни български цигани. Които те да издържат с еврейските си спестявания и данъци. Синовете им да доведат цигански снахи. И от горещите им пещи да излязат тълпи циганчета, проговарящи първо на иврит. Така ще бъде заличена границата между цигани и евреи, която тяхната позиция ме само накара да мисля, че не съществува.

Винаги досега съм успявал да направя разликата - дори и само заради имиджа. За разлика от населението в моята страна не смятам, че циганите са толкова крадливи. Заради неучастието им в най-големия обир на миналия век, в който евреите искат да продължим да живеем.

Ако с еврейска терминология предположим, че създателите на всички вируси измислят и противоотрова - Гьобелс сигурно е имал тайна тетрадка как да се противодейства на фашистката пропаганда. След войната е много вероятно тетрадката да е била задигната и до днес да продължава да се работи по написаното в нея.
Предполагам това, защото годината е 2008, а евреите продължават да се държат като в Нюрнберг. Контрапропагандата обаче има срок на годност.
И след дългогодишна агресивна употреба на нацизма като обяснение за света - съвсем скоро може да се предизвика носталгия по него.

Пожеланието ми към Международната федерация на журналистите, която също участва в разжалването ми, е да си разтоварят конюнктурните задници в циганско гето. И да се запознаят с кредитния ни феномен „етнически заем".
Той се отпуска на цели махали, които не могат да си платят електричеството. Понеже компаниите, които го продават, не могат да са на загуба, но и не спират тока - подозирам, че надписват моята сметка.

Подозирам още, че българските цигани струват 3 пъти по-скъпо от всички останали. Освен електричество им плащам още джобните, когато не ходят на работа. Специално за тях държавата дори измисли работна програма, по която да полагат безсмислен труд, без всъщност да създават брутен вътрешен продукт.

И накрая пак да опират до данъците ми. Цикълът на циганското финансиране в България се затваря на политически избори. За тяхното спечелване партиите инвестират в покупка на гласове от гетата.
Циганите прибират парите им, а партиите си връщат инвестициите, като ме крадат, когато влязат във властта. Схемата ще проработи още веднъж на следващите избори и е добре международните лицемери поне тогава да си донесат задниците дотук.

Без да се героизирам като жертва на циганската цензура - тя е стандарт за новата ни свобода на словото. Която по нищо няма да се различава от всички останали медийни формати. Свободата също е вносен формат, който този път не е „Big Brother", a се казва примерно "Без цигании".

Благодарен съм на в. «Новинар», че ми позволи да работя по старите стандарти. Които със сигурност поне не са лицемерни.

Отговори на това съобщение
 Re: Мдаааа, май!
Автор: Amigo   
Дата:   18-09-08 17:05

Дайте да видим какво писал младежът и защо са решили да го отсвирят поради "расизъм"! [cool]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   18-09-08 17:28

Евала на Калин! Аз споделям неговите мисли

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Щото като в оня виц некои равни се оказаха по-равни от другите.[smilie23]

Автор: BOrisoFF   
Дата:   18-09-08 17:46

Абсолютно подкрепям Калин Руменов [smilie24]

Автор: tnt   
Дата:   18-09-08 17:50

"циганската цензура - тя е стандарт за новата ни свобода на словото".... мдам криворазбрата толеранция... ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯ [smilie7]

Автор: elrisha   
Дата:   18-09-08 17:51

Дата:   18-09-08 18:03

Да се спомним измекярите Гоце и Марин как помилваха престъпника и бесепарски хагент Цеци, за да им осигури гласовете на мургавите лумпени [cool] [smilie23]

Дата:   18-09-08 19:03

Абе аз не съм против циганите, но...
мразиМ цензурата, а в писмото истината е изнесена достатъчно ясно, та.... се чувствам прецакан...и от тези...[smilie5]

Re: Мдаааа, май! ...За Калин Руменов
Дата:   18-09-08 22:08

Аз още се заинтересувах за други статии на Калин Руменов и да Ви кажа ми стана много тъжно. До голяма степен споделям мнението на Руменов и факта, че такава е реакцията на псевдоинтелигентите ме дразни много. Представяте ли си след 1000 години историците ще откриват записките на Дедовия, където ще пише..
И когато западния звяр беше победен от правоерните настъпи 800 годишен мир...
или ...
Беше приет закон за Квотен принос към обществото, дегенератите бяха хибернирани за икономия на енергия и средства...
=======================================
-защо да плащаме ток, когато други не го плащат и нищо не им се случва...
мдааааааа а?

Автор: GM   
Дата:   18-09-08 22:16

Автор: princess_Lia   
Дата:   18-09-08 22:51

И аз подкрепям [smilie24]
сякаш на някой му пука за това,,,[cool]

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   18-09-08 23:04

Подкреп... [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Както обикновено, само констатираме дадена несправедливост и... нищо [smile] [beer] [shtrak]
Нещо от сорта на: "И днес ни ебаха - а наздраве!".

А наздраве [beer] [smilie18]

Автор: heavyrockin   
Дата:   18-09-08 23:21

тъжната НИ истина

"...Бай Мангал е на султана ибрикчия..."

"...международното положение мисли за Бай МангаУуууу..."

Калин [smilie24]

Припев:

"...Бай Мангаууу, ех да ти *** майката!..."

Автор: Jamess   
Дата:   19-09-08 12:36

Мамиту им въшлива д**************ба!

А знаете ли следната далавера.Общината или някоя си държавна структура, примерно МТСП(соц-аналното министерство), отпуска пари за покупка на кредит от един брой циганин на един брой талавизор например, или пералня.Той купува на кредит за 1500лв бахти плазмата, държавата му покрива кредита, а на изхода на магазина го продава за 750лв.Познавам хора дето се обзаведох за без пари покрай тая циганско-държавна далавера.А и Техно... няма да фалират скоро!

Калин да прави NGO, да се вкючваме там и да им е**м п**ката майни на всички псевдо-мевдо интелектуалци!

Казах.

[smilie24]

Дата:   19-09-08 12:49

Блогът на Калин Руменов

[smilie8] [smilie8]

Автор: Todd   
Дата:   19-09-08 12:51

Требе могу народ от държавните структури да се изсели в маалата!!!

Или да ги пратят на магистралата мамицата им измикярска !!!!

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: ludmila7   
Дата:   19-09-08 13:13

http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=left&sql=Mjc1MTs3MQ==&mater=Mjc1MTs4MQ==

Публикацията е редактирана (19-09-08 13:17)

Автор: cicomanco   
Дата:   19-09-08 13:37

Щом МОЖЕ - НЕКА е така.....[smilie9] нещата вървят от нетърпимост към невъзможност.....гадното е че преди интеграцията или изчезването на мангасарите , ще сме изчезнали ние....със се децата и вниците си![smilie23] [smilie9]

Автор: neuroman   
Дата:   19-09-08 14:01

Имах възможността да се запозная със случая покрай кореспонденцията на Съюза на издателите в България (които присъждат наградата) и медиите в страната. Най-напред Съюза подкрепи Калин и тази информация трябваше да излезе в медиите на следващият ден, само няколко часа след това обаче пристигна ново писмо, в което се пишеше, че приемат съвета на Европа и отнемат наградата. От какво ли толкова са се уплашили дебелите им задници??? [smilie9]

Дата:   19-09-08 14:04

овце и гъзоблизци - това е! [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Вижте и си правете изводите:
[cool]

ВАЦ: Отнемете наградата “Черноризец Храбър” на Калин Руменов!
11.09.2008 | от Калин Руменов |
Източник: в-к “24 часа” 11.09.2008

Медийната група призовава да се отнеме награда на журналист заради расистки публикации. Потресени сме от някои статии на българския журналист Калин Руменов, публикувани във вестник „Новинар”. Те са открито расистки и са изцяло е противоречие с принципите на ОССЕ и стандартите за качество, с които се е ангажирала медийна група ВАЦ в рамките на сътрудничеството си с Международната федерация на журналистите. Авторът на подобни текстове не е достоен за наградата „Черноризец Храбър” за млади журналисти.

Подкрепяме протестите, започнати от група защитници на човешките права, интелектуалци и Международната федерация на журналистите, и призоваваме настоятелно Съюза на издателите в България да отмени решението си, с което присъжда наградата „Черноризец Храбър” на r-н Руменов.

Медийна група ВАЦ

Пол Биндер, говорител

Кнут Прийс, шеф на кореспондентското бюро в Брюксел

Есен/ Брюксел 10.9.2008

Дата:   19-09-08 14:11

Всяко зло за добро!
Тези действия продължават да работят за делото да се предизвика пълно неуважение към всякакви организации и личности. То допълва картинката, в която Държавата е отстъпила от задълженията си и никой вече не я уважава, заради далавераджиите в нейната административна структура.
Хубавото на целия скандал е, че ВАЦ-мац и някои други хора инвестират здраво в прецакването си. Този процес е бавен и няма сега осезаеми признаци, но когато това започне да се усеща, вече ще бъде късно за тези нещастници.

Калине хората, които са на твоя страна са в пъти повече от двуличните слагачи!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.