Автор: С_Най-големия
Дата: 09-07-08 22:14
Не им ли е леко неудобно?
Не стига, че за 9 години сутрин, обед и вечер по сто пъти ми говореха за тях, радио, телевизия и вестници само за това плямпаха, получих условен рефлекс – чуя ли медици сменям канала, ами и сега ревнали, че държавата ги била забравила.
Какво искате вие бе, нагли безочливи същества – държавата похарчи стотици милиони да прави опити да ви освобождава, само заради това, че не се усетихте навреме и не се завърнахте, когато трябваше, за да не изпуснете келепира, ами сега онова палестинско циганче ще ми говори за "компенсации". Не стига, че онова френско парвеню Саркози набута цялата държава, разбирай мен и теб, да изплащаме някакви абсолютно ненужни военни играчки дето струват по 2 милиарда бройката, вместо с тези пари да се направят хиляди пъти по-полезни неща – пътища, болници, детски градини, ами сега тия т.нар. медици ще ми реват за компенсации.
Ай сиктир оттука бе, ще ви компенсирам с един десен прав и еднопосочен билет за Либия, втора класа... ![[smilie23]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley23.gif)
|
|