Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ ОБРЕЧЕНО????!!!!!
Автор: labrax   
Дата:   29-01-08 10:00

Върви узаконяване на новия устройствен план на община Царево. В него се предвижда ЗАСТРОЯВАНЕ НА ЦЕЛИЯ БРЯГ ОТ Р. КАРААЧ ДО Р. РЕЗОВО. Има и две изключения - Силистар и устието на Велека. Тези наистина ни се подиграват!!!!
Ето как зглежда това л***о, обвито в целофан:
http://www.stroitelstvo.info/show.php?storyid=447244

Мобилизирате се! Включвайте се в инициативите на природозащитниците! Говорете с приятелите си! Нека остане поне едно нормално място на нашето море.
Не съм член или активист, но мисля, че тези правят нещо по въпроса:
http://daspasimirakli.org/index.php?option=com_content&task=view&id=254&Itemid=7

Това, което ми хрумва:
ФФ да организира изложба със снимки от този бряг преди нахлуването на бетона, включително на местата, които вече са застроени.

Отговори на това съобщение
 Re: ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ ОБРЕЧЕНО????!!!!!
Автор: Cristinel   
Дата:   29-01-08 10:02

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: carl_cox   
Дата:   29-01-08 10:48

разбира се че е обречено. докато дискутираме с патос теми за дискриминация и други такива алабалистики, дпс не спи и разменя като лудо пустеещи земедлски земи за апетитни парчета из морето.

Автор: tnt   
Дата:   29-01-08 10:51

дам, ето така ще се напълни квотата за Натура 2000 [smilie7]

Автор: n1x0n   
Дата:   29-01-08 11:49

изложби... инициативи... приказки...

Аз искам само едно нещо да ви питам.

Вие, като едни поне средно-ителигентни хора, не разбрахте ли, че ако не се появите на тълпи със сопи и павета пред парламента, НИЩО няма да направите.

Кому са нужни тия сърцераздирателни теми, сайтове и т.н. Ми като не ви стиска да се биете за тази кауза - направо я заебавайте, то няма смисъл иначе! [smilie23]

Автор: KINDLIFRESSER   
Дата:   29-01-08 11:52

Крадецът никога няма доброволно да върне награбеното или да се откаже да краде. Само диктатура или гражданска война може да спре нещата.

Автор: pmartinov   
Дата:   29-01-08 12:02

Апетита идва с яденето ...

Автор: tan4o   
Дата:   29-01-08 12:10

"Кажи ми, кажи, бедний народе,
кой те в таз робска люлка люлее?..."

Ботев го е казал преди нас!

Публикацията е редактирана (29-01-08 12:34)

Дата:   29-01-08 12:20

мдам... сопите...
Всъщност действията /поне за Иракли/ бяха подети по законов път с подаване на заявления за интерес и тн ... Тези заявления не бяха удовлетворени, тоест не им бе отговорено по законен път от държавата...
Не мисля, че има патетизъм в тая работа. И ако всеки уважаващ себе си средно-интелигентен гражданин на тая държава не зачита законите и и не опитва първо според тях да действа, а грабва сопата за каква държава и за какво ново време изобщо иде реч?
А и на кого му стиска да излезе със сопите срещу мутрите?

Автор: Славов   
Дата:   29-01-08 12:35

[smilie23] [smilie10]

Винаги комунисти били ли са на власт са ни докарвали до това положение (96/97г.) И сега ще е така. То всички бъркат в меда, ама комунягите нямат равни......[smilie23] [smilie10]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   29-01-08 12:37

Мдааа... Ще се ходи на море в Гърция... Жалко

Автор: n1x0n   
Дата:   29-01-08 13:07

И ако всеки уважаващ себе си средно-интелигентен гражданин на тая държава не зачита законите и и не опитва първо според тях да действа, а грабва сопата за каква държава и за какво ново време изобщо иде реч?
А и на кого му стиска да излезе със сопите срещу мутрите?

Ново време няма. Няма и да има.
На вас ви се изплюха в лицето публично, вие си мислите че е дъжда на "новото време".

Пък който не "му стиска" - да си затваря страхливата уста и да не мрънка!

Дата:   29-01-08 13:14

[smilie23]

Автор: ZENTEX   
Дата:   29-01-08 13:29

Мдаа,преди малко един помориец ми ревеше че миналогодишния сезон бил много слаб...................Ми то бетон и алумин си имаме и в софето,и то в изобилие,и кучешки лайна,и прости селинджъри,и мръсни улици,и стари брички,и тъпи копелета.......В крайна сметка къв да го дървя по нашите "курорти",ми то няма никаква радост,само глутници озверели за кинти цървули.......да подражават на вятъра[smilie7]

Автор: alsash   
Дата:   29-01-08 13:30

ДА СЕ ГОТВИ СЕВЕРНОТО!

Автор: bobihot   
Дата:   29-01-08 13:38

То и за да се тепаме, трябва популяризация...

Автор: djogata   
Дата:   29-01-08 14:14

Никсън, Зентекс, [smilie24]

[smilie5]

Кажете ми, хора като мене от Благоевград (когато съм в България), за чий да си дигат гъза на най-малко 500км (най-близкото място - Бургаско, е на толкова) - когато Солун е на 250км, пътя е по-хубав, и на Бяло море има доста по-спокойни места?

Все още поне обикалям Рила и Пирин, защото има запазени красиви кътчета, които са на един хвърлей камък от Благоевград, ама ако така продължава и там бетонирането, дали няма да се наложи да ходя на Олимп? [smilie23]

Автор: labrax   
Дата:   29-01-08 15:14

Никсъне, аз съм ЗА сопите. И съм участвал в една "операция" с павета и насрани от страх депутати. Верно, че беше отдавна.
Но нищо не пречи, дори трябва, да се повтори.
Те съвсем се забравиха. Съвсем: като онези тарикати с подкупа от 50 000. Оплакалият се архитект какъв е? Фирмата, за която работи, купила с компенсаторки 250 ДК от общината до магистралата. Общината им подготвя ПУП, а 50 000 били САМО за връзка с магистралата. И хората се възмутили - такава далаверка са спретнали (земя за без пари, терен с право на застрояване), а некви, дето сега се появили, искат пари...
Темата ми е именно за това: готви се поредното мега безобразие. Медиите се участват в димната завеса (вижте как в изданието на Капитал е представен устройствения план!!!!!- направо добрини правят хората) и много хора, които ЩЕ ИЗЛЯЗАТ на улицата, просто не знаят какво става. Темата е, за да се организираме именно за иличен протест. За да не ревем, когато е късно.

Автор: Todd   
Дата:   29-01-08 15:51

днес, 10:51

Ха така , бетонирайте се целия район !!!! Даже трябва без да се прави план - всеки да строи където и каквото иска !!!!
Браво на вас !!!! Браво на кмета и всичката измикярска измет !!!!

Няма да дойда на вашето море !!!! Отписал съм ви преди 5 години !!!! Така че можете да се бетонирате до гушите !!!!
Умирате да докажете че живеете в ТЪПЛАНДИЯ !!!! Ашколсун на вас , на кмета ви , на народа дето 1500 години не се наяде !!!!
ИЗМИКЯРИ !!!
=============================================

Аз това написах там на онова строителство.инфо ..

[smilie7]

Автор: solo5   
Дата:   29-01-08 16:02

Кмета на Царево го разследваха и к'во от това [smile]

Автор: neuromancer   
Дата:   29-01-08 20:28

имаше едни кирки в нови автомобили, ето така трябва, ама вече в главите, няма оправия иначе...
Никсън е прав, или сопите или явно никакъв смисъл няма

Автор: dampkring   
Дата:   29-01-08 20:52

уфф.. коментарите си ги запазете за вас!
Aз съм от Лозенец, нямам хотел, но съм виновен, така ли? Да не мислите, че при започването на всеки хотел, ме питат дали съм съгласен? Нещата стоят по много по-различен начин и все пак ще направя всичко възможно за да предотвратя застрояването на местата, където не трябва. А за останалите - само мога да се моля, че няма да прекаляват. Относно кметове и кметици.. ами избират ги.. има много злета, но има и хора на които им пука! Все едно да кажеш, че ако не си от София не ставаш.. [smilie23]

А, и още нещо!
Вие, като гледате новини вярвате ли на всичко? А като четете вестници?
Може да го има това в някаква степен, но много добре знаете, че доста често се прекалява - пропаганда, политика..
Не бъдете толкова наивни, моля! [ezik]

Автор: falcon   
Дата:   29-01-08 21:44

Да,не бъдете наивни и отидете и проверете-ще видите че нещата са доста по-зле и от това което описват.Основния проблем е че няма държава,това е[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: avramil   
Дата:   30-01-08 17:55

[smilie24]
http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=453418ivo80%20‎(5:50%20PM):

Дата:   30-01-08 18:11

http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=453418

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.