Автор: gorbi
Дата: 12-01-13 11:35
не знам защо някой като каже че не гледа БТВ и му скачат - ууу, лицемер, сноб... Ами аз направих опит да я гледам тая телевизия, честно, опитах след толкова години в родителите ми, че ние нямаме кабелна или булсат - включих на втора, даваха новини... Ебахти зрелището... Тия вампири дето четат новините трябва с кръгче 18+ да ги дават... Не знам, гримьорите ли им са избягали, дажбата ли им са увеличили, осветлението ли не могат да си поставят... Ужасно грозна гледка... дебели, полуплешиви, с кръгчета под очите, бах ти водещите... Можеш си намалиш апетита двойно ако ги гледаш по време на хранене... брррр... ПОсле по НОВА ТВ - ми почти същите плащилища... Егати погрознялата държава сме... А по улиците има толкова красиви същества, явно не е в погрозняването причината...
ВСИЧКИ БГ ТЕЛЕВИЗИИ СЪКС
Руско говорящите са го разрешили отлично тоя проблем... В техния фейсбук (вконтакте) има всички излязли непремиерни филми, всички предавания които си заслужават, всички сериали, всичко което се върти по телевизиите. Пишеш - ночной дозор и излизат 20 видеота, избираш си с най-хубавото качество и си гледаш онлайн. Интернетът вече е достатъчно бърз... НИ замунда им трябва, ни торенти... Същото е с музиката... Пускаш си приложението на телефона за музика от вконтакте, избираш си песничката и ти я плейва...
Сори за отклонението, ама не гледайте два три месеца бг телевизия, гледайте си някаква световна и после пак си я пуснете... Става за почистване на стомаха... :)
|
|