Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Единия компютър в офиса не ще да отваря никакви страници в интернет. Скайпа работи, антивирусната се обновява, обаче браузърите (Opera и IE) не зареждат никакви страници. ОСто е Win XP.
ахам.... даже някои изчезват. На този същия компютър, преди няколко дни забелязах, че по някакъв тайнствен начин му е изчезнала антивирусната програма. То може и за това да се е скапал нета
Сега видях темата, точно към 12:20 имах същия проблем, два от компотите в офиса всичко е ОК, моя не отвара НЯКОЙ сайтове. След рестарт на на компа и рутера, се оправи.
оффффф.... всеки път след преинсталация си казвам че трябва да го правя това....
Ама не е болка за умиране де, рядко ми се налага, преинсталирам един компютър горе долу веднъж на две години.... с изключение на този в детската стая разбира се. На него му се налага доста по-често, но имиджи не правя с възпитателна цел- преинсталирам го и го оставям с един гол Windows, нека младежа да се мъчи да си качва наново всички игри, та следващия път да мисли преди да го омаже
Абе да, ще правя имиджи със стари програми и след година като реша да ги слагам айде пак една по една, за някои нова версия, други си започнал да ползваш...
Да ти кажа честно realnoncho, предпочитам да си направя снимка на както аз си зная. После програмите се качват бързо и лесно.
Аз обикновено качвам уиндоуса, слагам драйвери, слагам 1-2 благинки и си правя снимка. След това 5-8 мин. се качва снимката и си на чистак-бърсак джам.
На офис компютрите ми в image файла има качени офис пакет, антивирусна и др. "жизненоважни" програми. Налагало ми се е да преинсталирам докато пиша искова молба. Отне ми 15 мин. :)
Ха и на мен от няколко дена ми се случва асолютно същия феномен, и не само на мен, на приятели в същата сграда и същия интернет провайдър Rogers Canada. Skayp-a си работи браузърите не отварят нищо, и другите ПС та дома и те така, като пробвам с телефона през домашния Wi-Fi пак не отваря страници. На другата сутрин без да пипам нищо по настройките всичко е на ред.