Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Фондация Кеше
Автор: vga   
Дата:   12-09-12 15:23

Чували ли сте за тази фондация? Идеите ѝ? Твърденията за произведените технологии? Напоследък ми се набиват в очите и не искам да подмина с лека ръка думите им, защото много ми се иска да е вярно [smile]

Във Фейсбук засичам разни активности, хората са скептични, но аз не искам да отхвърлям нещо, което не разбирам, само защото ми звучи странно и далечно.

Кажете вашето впечатление, защото според техните думи патентите им се "даряват" на човечеството на добра воля на 21-и септември. Нашият посланик в Белгия е отказал да отиде на срещата на 6-ти септември където са били представени технологии и са се водили разговори относно бъдещето на човечеството. Всичко звучи нереално, но хубаво.

Ето малко линкове - http://www.peticiq.com/keshebgenergy

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t61-a9PnNhc

Отговори на това съобщение
 Re: Фондация Кеше
Автор: Will   
Дата:   12-09-12 16:42

Как още не са се сринАли фючърсите на енергийните продукти не моа рАзбера... [smilie11] не ги е срам... а най-нагло се покачват...[smilie10]

Дата:   12-09-12 16:53

Е, ясно е, че за да се въведе в експлоатация такава фундаментално различна технология ще срещне огромен отпор от корпорациите. Никой дори не може и да си представи, че това, за което говорят тези хора ще стане реалност. Затова и фючърсите се покачват [smilie5]

Дата:   12-09-12 16:54

По скоро си мислех да обсъдиме цялостно нещата, за какво се говори, каква е идеята и да видим какво е мнението за тази фондация.

Автор: J0R0   
Дата:   12-09-12 17:12

Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк трае вече около 10 минути максимално.
Това звучи доста научно и сериозно. Мислех че само Гоуф-3 у пернишкио колайдер може да развие тая скорост.
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Myth   
Дата:   12-09-12 17:22

JORO изобщо не си прав, това звучи просто невероятно, както навремето е звучало, че може да се създаде апарат който да лети. Освен това теоретично е възможно, да се пътува и огромни разстояния, на практика мигновенно. Невероятно звучи и да се пренася информация мигновенно но вече е реалност (като казвам мигновенно, то значи наистина мигновенно в един и същи момент) Да изброяваме ли колко неща са звучали невероятни и са казвали, че са невъзможно, но в днешно време са факти.

Автор: pc_genius   
Дата:   12-09-12 17:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   12-09-12 17:25

Да, именно затова не мога моментално да изключа подобни изказвания! Макар за мен да звучи детински наивно...

Кой обаче е вярвал, че ще сблъскваме атоми в колайдер под Европа... Интересно ми е и защото вярвам, че все ще се намери някой толкова огорчен от алчността, колкото съм и аз, само че учен, и той би дал ритник на технологичния прогрес. Ако има и капка истина в думите на този човек и той безвъзмездно иска да даде технологията си дали ще има кой да поиска да я вземе?!?

Дата:   12-09-12 17:27

Освен това теоретично е възможно, да се пътува и огромни разстояния, на практика мигновенно
ОК, ама не и за живи същества :)))
Айде малко реализъм и да не приравняваме функциониращ биологичен организъм към елементарни частици.
[smilie18]

Автор: boreto   
Дата:   12-09-12 17:45

[smilie18]

Като са патентовали вече технологията и ще я подаряват, защо я крият, а не я публикуват?
[smilie3]

Поредната зарибявка за цъкане на определени сайтове и печелене от реклама. Пързалка за неграмотници и наивници.
[smile]

А и конспиратористите са в екстаз.
[smilie25]

А иранците вече я имали и сваляли американски самолети...
[smilie18]

Нема начин да не ползва безплатната енергия на Тесла!
[smilie25]

Автор: neuromancer   
Дата:   12-09-12 17:54

колайдери има от 50 години, не толкова мощни разбира се

лично аз не смятам че има нещо в това, пък и безплатно щял да раздава, да бе да. Но пък ще видим. Ще стане като с края на света и предсказанията свързани с олимпиадата, като мине датата и никой не вече не помни какво е говорил преди.

Автор: n1x0n   
Дата:   12-09-12 17:56

Еми то седмица остана, кво му плащаш... толкова векове чакаме, все още няколко дни ще изтърпим [smilie3]

Дата:   12-09-12 18:06

Всъщност Мит е прав. Изобщо не е невъзможно [smilie24]
Прочетох повторно публикацията, там не се твърди че след пътуването някой ще бъде отново жив.
Става въпрос само за това, че ще продължи 10 минути.
Барабар с ускорението и спирачния път.
[cool]

Автор: victory13   
Дата:   12-09-12 18:08

бе отворен съм към нови идеи, ма май борето е напипал същността [smilie18]

Автор: mun4o   
Дата:   12-09-12 18:15

Фондацията търси доброволци за демонстрация на технологията. Днес прочетох залепена обява в циганската маала.

Автор: victory13   
Дата:   12-09-12 18:16

ааа... тех ако ги попътуват, супер [smilie18]

Дата:   12-09-12 18:18

JORO да ги оставим иранците и Кеше настрана, и аз не вярвам в тая история с Кеше. Но е много вероятно тези технологии някой ден да са факт, казваш не и за живи организми някой ден ще го измислят и за живи организми. То в момента само частици се пренасят за момента и то по-скоро информацията за състоянието на тия частици. Но някой ден може би телепортацията няма да е в сферата ба фантастиката, 100-200-1000 години знам ли. Може да станат реалност много неща, които в момента дори и според физичните закони са абсурдни.

Дата:   12-09-12 18:26

E, защо чак след 100-200-1000 години :)
Може и по-скоро.
Кришна казва, че след смъртта законите на физиката не важат.

Дата:   12-09-12 19:12

Може и по-скоро, може пък наистина в близките години някой да направи пробив в науката с някоя революционна теория, кой знае.

Автор: HP   
Дата:   12-09-12 19:15

Въпросът е "Защо някой гори от желание да се изложи публично пред целия свят"?
Ако всичко се окаже фейк, каква е целта на подобна пародия?

Автор: e-mil   
Дата:   12-09-12 19:25

На мен ми е интересно друго.
Те казват, че в последните 6 години са подали заявки за патенти навсякъде по света за да са: "сигурни, че всяка страна и големи учени ще имат копия от патентите в тяхно владение".

Това е огромно количество хора. Как не е станало медийна бомба още преди време? Все отнякъде трябва да е изтекла информация към големите медии.

Автор: yanee   
Дата:   12-09-12 19:27

не знам защо така, но във фламандската преса и телевизия никой нищо не споменава за "Фондацията", привсе че сцена на събитието е Белгия ... озадачен съм определено [smilie11]

Автор: shtukov   
Дата:   12-09-12 19:34

Допускам, че технологиите за които говори Кеше са реалност и не са открити вчера. Съвсем друг е въпроса кога ще дойде времето да се използват от човечеството и в частност от всеки един от нас. Вероятно, когато сме готови за това. Но във всички случаи няма да са безплатни. Да се надяваме поне да са по евтини от сегашните.

Автор: asahi   
Дата:   12-09-12 22:08

Патентните ведомства имат сайтове. Проверката е елементарна.

Автор: shtukov   
Дата:   12-09-12 22:45

Какво да търсим в сайтовете на патентните ведомства?

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.