Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Blizoo срещу Discovery Channel?
Автор: novi4ok   
Дата:   03-07-12 23:40

Поредната простотия на Blizoo - спират излъчването на всички канали на Discovery. Без обяснение, в нарушение на договорите с Дискавъри ченъл и на договорите с абонатите им (считам, че подписвайки договор с оператор дори и да не са описани каналите които "купуваш" все пак отиваш при въпросния "оператор" заради програмите, които излъчва, а не случайно). Дискавъри твърдят, че не са променяли условия и нямат обяснение за случващото се. Аз ако бях абонат на тези смешници от Близу щях на секундата да спра да им плащам и да ги видя дали имат топки да ме заведат в съда за нарушение на договора. Крайно време е да стане ясно, че "кабелен оператор" не е просто някой, който събира милиони от овце без да си мръдне пръста, а фирма, което има определени договорни задължения и не може да си позволява да нарушава договорите с потребителите си.
На абонатите на Blizoo- ЧЕСТИТО!
[smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Blizoo срещу Discovery Channel?
Автор: Djogata   
Дата:   03-07-12 23:49

Да не си женен за тях? Хващай сателита и си перкаш каквото си искаш

Автор: novi4ok   
Дата:   03-07-12 23:56

Слава богу не съм техен абонат, а от моя съм си доволен. Просто ме шокира - това ако не е свръх простотия... Но какво да се очаква от Кейбъл тел + Евроком (май те основаха въпросната компания?)

Автор: Antonio_V   
Дата:   04-07-12 00:16

Близу съм ги отбичил, заради гадния избор на името им...
С такъв бранд, бизнес не се прави. [smile]. Да иляди брандмениджърът им, и всички, които са платили за тази "гениална" марка...

Това е като: Да кръстиш кенефната си хартишка "Емека", е все едно да кръстиш к.ра си "Етвърд"...
[smilie23]

Автор: Adno   
Дата:   04-07-12 00:24

К.ра ми е Янко, ама няма лошо и да Е_твърд [smilie18]

Автор: boni   
Дата:   04-07-12 00:24

Аз лично имах големи ядове с Близу и по-точно с интернета им.
Няма толкова отвратителен интернет и толкова лошо обслужване.
Накрая им заявих, че спирам да плащам и минах на друг оператор. Опитаха се да ме притискат, пуснах жалба в КЗП, продължиха, пуснах втора жалба и предупредих КЗП, че ако не ми пазят интересите като потребител, ще взема нужните мерки.
От тогава минаха 3-4 месеца, никой не е звънял повече.

Автор: chill   
Дата:   04-07-12 00:28

Аз пък ползвах Близу около 10 години, още откакто беше само Кабел БГ, и след това ЕКК и Близу. Отлично качество, непрестанно увеличаващи се скорости от година на година, без промяна на таксите.

Автор: Adno   
Дата:   04-07-12 00:33

Щом в договора няма задължение да излъчва каналите на Дискавъри, значи не нарушават никакви договорни отношения с потребителите като спрат тези канали. А, че не е редно да го правят е вярно.

Автор: Щурче   
Дата:   04-07-12 00:35

И нашите са с тези. Интернета е ок. Веднъж ми се е случвало да им звъня за проблем, веднага се отзоваха хората, свършиха си работата

Вече за спирането точно на тези канали... [smilie9] [smilie2]

Автор: promis   
Дата:   04-07-12 00:35

Да фалират. Няма да ми липсват [smilie23]

Автор: prozium   
Дата:   04-07-12 00:37

Аз си чакам Кулбоксерите до седмица и блаженно забравям за съществуването на Близу и всичките им простотии :)

Автор: ahead   
Дата:   04-07-12 00:43

аз преди им ползвах кабелната още когато бяха кейбълтел, но бързо ме отказаха, прехвърлих се към нет1 за по-ниска цена и по-добро качество, те се принудиха и те да свалят цените, но вече не ме интересуват... едни приятели ползваха интернете им и често се оплакваха

Автор: Antonio_V   
Дата:   04-07-12 01:24

Преди много време ползвах нет и кейбъл от Евроком, откакто съм на други доставчици (по отделно) се родих. Но при прекъсването на договора, написах подробно в листа, който ми дадоха. С най-добри чувства...
За мен сега са избор, който е изключително краен случай. Дано не ми се налага...

Автор: Vinsent   
Дата:   04-07-12 07:14

Ако Дискавърите не са си вдигнали цената, то вероятно Близу са поискали намаление и не са се разбрали. Всяка друга причина, различна от тази би означавало голяма глупост.

Автор: pif   
Дата:   04-07-12 09:07

Близу са мутри и мушенници. Преди време бяха подхванали политиката на Глобул сега. Да събират пари от бивши техни абонати които не са си платили последната сметка или не са си прекратили договора "коректно" според тях, като същите тези бивши абонати биват тормозени и заплашвани по телефона.
За съжаление един от обектите ни е с интернет от тях и съм брал големи ядове със "статичното" Ай Пи което се променя всяка седмица - без обяснение.
И аз не ги препоръчвам.

Автор: COMMANDER_KEEN   
Дата:   04-07-12 09:36

Пфф да спрат единствените канали които стават за гледане ми идва нанагорно. Телевизия в къщи не употребявам, ама като ходя на гости на родителското тяло позяпвам чат пат и то само тези канали...

Интернета им е под всякаква критика, като чух, че нашите са преподписали договора лошо ми стана... [smilie23] [smilie9]

Автор: tziko   
Дата:   04-07-12 10:05

Подразниха ме още с антирекламата на булсатком, не че булсат са цвете, но в белите държави антирекламата е забранена и щяха да платят огромно обезщетение, но самия факт, че го правят лъха на простотия и безсилие. Да спират Discovery, да спират и останалите канали и да мрът.

Автор: Giorgio.K   
Дата:   04-07-12 10:05

... и аз им бях абонат на телевизията доста години, от времето на Кейбълтел и тогава не съм имал некви драми с тях ... обаче последните няколко месеца цифровата постоянно прекъсваше и на практика гледах само аналогова - мъчиха нещо да нагласят, ама не става, и после разбрах че проблема е повсеместен поне в Гео Милев.. та ги отбичих миналия месец и сега съм на Нет1 при това по-евтино и с неколко HD канала.
Между другото тея в Близу са уволнили почти цялата поддръжка - имат само около 50 техника за цяла България ... така че нищо по-добро не се чака.

Автор: Славов   
Дата:   04-07-12 10:06

Аз съм с тах от 7-8 години, и скоро пак преподписах с тях. никакви проблеми досега, но наистина е простотия, ако са ги спрели.....

Автор: boink   
Дата:   04-07-12 10:13

повече от 15 пъти съм ги питал кога ще имат MotorsTV вместо някой от по-тъпите канали и няма развитие...

а каква им е алтернативата на близу?

Автор: nsirakov   
Дата:   04-07-12 10:17

вчера гледах дискавъри.. в плд не е спрян

Автор: Analgina   
Дата:   04-07-12 10:30

Сираков, май само Discovery Channel са оставили. Другите канали на дискавъри провери дали са ти на линия.

Автор: boyanb   
Дата:   04-07-12 10:47

blizоo mi guzоo

[smilie23]

Автор: Krassy   
Дата:   04-07-12 10:53

Срещу 20 лева на месец човек може да гледа всичко на небето... и като му писне - да спре да плаща, после пак като му се догледа - да си плати и така...

Договорите са кофти работа [smilie7]

Само от 9 до 23 градуса има близо 500 ХД-та [beer]

Автор: Щурче   
Дата:   04-07-12 11:18

Махнали са ги, сега проверих ://

Аз повече гледам National Geographic и Nat Geo Wild, ама все пак неприятно...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.