Автор: aquarius
Дата: 12-07-12 22:14
Абе не знам какви хора са там, тъй като нямам преки впечатления но според мен е едно приятно място и такова трябва да има. Е може би малко по-рафинирано ни хайде да не бързаме..... За това дали там им е мястото - да питам ли дали художниците и други подобни търговци на Карловия Мост в Прага им е там мястото?! Но думата ми е за друго. За една истинска история свързано с това място. Понеже професионално ми се налага да работя с чужденци, редовно имаме посещения от Лондон. Колегите когато ни посещаваха редовно отсядаха в Радисън и там се разхождаха редовно особено единия - холандец, много приятен и културен човек. По време на една разходка, си харесва картина, Заговарят се с художника, който от дума на дума, му предлага да изиграят партия шах, и ако спечели ще му я подари. Моя колега печели и наистина му подаряват картината. Най-интересното е че колегата е толкова впечатлен от тази история, че винаги я разказваше като ставаше дума за посещенията му в БГ. От близо 2 години не посещава БГ, но съм сигурен, че стотици хора са слушали тази история в Лондон, Холандия, ЮАР (от където е жена му) а по настоящем и в Австралия (където живее сега). Та дали това не е добра "реклама" един вид за БГ? Дали такива места трябва да се толерират?!! Вие ще кажете ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|